teška životna priča

Preživela je rat, drogu, dva razvoda, ali GUBITAK DETETA ju je DOTUKAO: Potresni detalji iz života Snežane Mišković Viktorije o kojima je RETKO GOVORILA

4

Njen život su pratili različiti periodi. Uz sjajnu karijeru koju je imala, sa sobom je nosila i velike probleme o kojima je retko govorila.

foto: Damir Dervišagić
foto: Damir Dervišagić

Iako može da se pohvali uspešnom muzičkom karijerom, život slavne pevačice Snežane Mišković Viktorije obeležili su brojni teški periodi, ali i tragedija koja joj je promenila život.

 

Viktorija se dva puta udavala, a nije imala sreće ni sa prvim, ni sa drugim mužem. Prvi je, kako je sama priznala, bio narkoman i život sa zavisnikom nije bio moguć, pa je rešila da se razvede.

 

Viktorija se za prvog muža, koji je takođe bio muzičar, udala 1982. godine i to posle samo deset dana poznanstva. Tajno su se venčali, a njihov brak bio je bajka sve dok nije stupio rat na području bivše Jugoslavije. Tada su nastali problemi.

 

- Onda je krenuo raspad sistema. Između mame i žene, između žene i narkotika. Izabrao je narkotike. Dan danas ne znam gde je. Jednom su mi javili da je mrtav, ja se isplakala, kukala, a on, nije se ni javljao, krio se od dugova - ispričala je Viktorija jednom prilikom.

 

Ona je u intervjuu za jedan dnevni list pre nekoliko godina otkrila i to da je bivši muž prodavao zbog droge njihovu imovinu, što je bio glavni razlog da se rastanu zauvek.

 

- Moj tadašnji suprug je nastavio da se drogira. Doživela sam da se vratim sa turneje i da nađem prazan stan. Kada sam videla da mu nema povratka, razveli smo se. To je bilo 1993. godine i od tada smo izgubili svaki kontakt - otkrila je Viktorija.

 

 

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker