zasluženo

Rasplakala se pred svima: Lejdi Gaga dobija ovacije ŠIROM SVETA zbog svoje prve glumačke uloge! (FOTO)

0

Nije mogla da se suzdrži.

lejdi gaga
lejdi gagafoto: Profimedia

Pevačica i novopečena glumica Lejdi Gaga doživela je još jedan u nizu uspeha koji je prati poslednjih par nedelja na promotivnoj turneji za svoj prvi film "Zvezda je rođen"a.

 

Film se premijerno prikazao na filmskom festivalu u Torontu, i već je dobio sjajne kritike, prenosi Stil.

 

Nakon premijere, Gaga i režiser i kolega sa filma Bredli Kuper, zajedno sa drugim glumcima iz filma, odgovarali su na pitanja publike.

 

bredli kuper i lejdi gaga
bredli kuper i lejdi gagafoto: Profimedia

Drugi kolega sa filma Lukas Nelson naveo je kako je pevačica briljirala u svakoj sceni u kojoj se nalazila, nakon čega je publika ustala i dala ovacije, što je Lejdi Gagu dirnulo do suza. Drugi glumci iz filma su takođe ustali i aplaudirali.

 

Gaga je tom prilikom zahvalila Bredliju, za koga je navela da je jedini koji je verovao u njene glumačke sposobnosti, i da ne bi bila tu bez njega. Na pitanje da li bi htela da nastavi sa glumačkom karijerom, Gaga je izjavila da bi, ali uz uslov da uz sebe ima kvalitetnog režisera poput Kupera.

 

lejdi gaga
lejdi gagafoto: Profimedia

Prethodno glumačko iskustvo Lejdi Gage uključuje njenu ulogu u televizijskoj seriji American Horror story, dok njen prvi film, "Zvezda je rođena", stiže u američke bioskope petog oktobra.

 

 

makonda-tracker