Seka Aleksić: Tuga i bol koji razdire dušu

Nakon što je početkom godine doživela vanmateričnu trudnoću koja joj je dane obojila suzama, pevačica Seka Aleksić pokušava da se oporavi u naručju supruga Veljka Piljkića
3
1 / 3 Foto: Andreja Damjanović

Kada je na zalasku godine za magazin Story otkrila kako je njena najveća želja da se tokom 2011. godine ostvari u ulozi majke blizanaca, folk pevačica Svetlana-Seka Aleksić (29) nije želela da otkrije da je već tada u drugom stanju u strahu da preuranjenim izjavama ne unese nemir u svoje divne trudničke dane. Ali, samo mesec dana kasnije susrela se sa najvećim bolom koji može da zadesi bilo koju ženu – surovim gubitkom deteta u drugom mesecu trudnoće. I mada nije želela da demantuje kako su se njeni snovi u trenutku raspršili, popularna pevačica nije smogla snage da se uhvati u koštac sa novinarskim pitanjima, nespremna za novi početak, bez snage da se u javnosti lažno smeje i preboli svoj gubitak. Uprkos tome što je od proteklog utorka, otkako je obelodanjena stravična nedaća koja je zadesila folk zvezdu bila nema za medije, njen PR tim oglasio se samo za Story.

- Tačno je da je početkom 2011. godine Seka doživela vanmateričnu trudnoću i spontani pobačaj. Naime, kada su počele komplikacije, ona je hitno prebačena u bolnicu gde je konstatovana vanmaterična trudnoća. Operisana je u jednoj privatnoj bolnici i sama intervencija protekla je u najboljem mogućem redu. Seka se zdravstveno sada oseća dobro.

Ipak, duboke rane na svojoj  duši, šarmantna brineta još pokušava da zaleči. Uprkos ogromnoj ljubavi kojom je obasipa njen suprug Veljko Piljkić (27) za kojeg se udala 12. septembra prošle godine, kao i članovi porodice i najbolji prijatelji, pevačica još nema snage da preboli ogroman gubitak.

- Zbog nemile situacije kroz koju je prošla, Seka je odlučila da se na neko vreme povuče iz medija. Teško je podnela sve što joj se desilo, a najveću podršku i pomoć pružaju joj suprug, majka, brat i bliski prijatelji. Veljko se sve vreme trudi da je oraspoloži, zbog čega im je krajem januara organizovao odlazak na zakasneli medeni mesec u Prag na deset dana. Njoj će odlazak iz Beograda prijati i pomoći da se oporavi i sredi misli – kažu u pevačicinom PR timu. Inače, uprkos tome što je kroz život naučila da se bori i hrabro prevazilazi bolne situacije, atraktivna pevačica poslednjih nedelja nema volje za posao, pa je do daljnjeg odložila sve obaveze. Jedino što želi jeste da je okružuju lica dragih ljudi koji joj žele dobro, a naročito njenog životnog saputnika koji je uspeo da savlada sopstvenu gorčinu i potpuno se posveti oporavku svoje drage. I Veljko je svojoj voljenoj savetovao da isključi sve telefone i zaboravi na posao ne bi li u miru i toplini njihovog doma u Staroj Pazovi prebolela veliki bol koji joj razdire dušu. Upravo zbog toga, pevačica ne planira da se vrati svojim javnim aktivnostima pre marta, a u aprilu namerava da objavi novi sing.

 

Ksenija Konić

makonda-tracker