neodoljiva

Sara Džesika Parker ipak ima sličnosti sa Keri Bredšo: I van spavaće sobe nosi JEDNU STVAR (FOTO/VIDEO)

1

Pamtimo je iz serije "Seks i grad", gde je tumačila ulogu neodoljive i uvek slatke Keri, u čijem se liku svaka žena makar jednom prepoznala. 

Sara Džesika Parker
Sara Džesika Parkerfoto: Profimedia

Dok Sara Džesika Parker uglavnom voli da se razlikuje od svog karaktera, tvrdi da je njoj i Keri nošenje donjeg veša van spavaće sobe jedna zajednička stvar.

 

Tako se sinoć u Veroni povodom predstavljanja najnovije kolekcije donjeg rublja "Intimissimi" za 2018. godinu. pojavila ona, Sara Džesika Parker!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Style Drop (@styledrop) on

Neodoljiva plavuša se na događaju pojavila sa svojom dobro poznatom frizurom - blago talasasta kosa, bez puno šminke, beloj čipkastoj majici, svilenoj midi suknji plave boje, satenskim sandalama u boji kože i naravno sa ogromnim osmehom na licu!

 

Poznata glumica govorila je o snazi žena, njihovoj slobodi, kao i nekoliko njenih predstojećih projekata, otkrivajući svoju prvu reklamnu kampanju za italijansku firmu.

Sada mogu da nosim pidžame na ulicama, što je odlično za sve, ne samo za mene", rekla je oduševljeno Sara ispred godišnje izložbe italijanskog brenda. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SJP (@sarahjessicaparker) on

 

Kako saznajemo, "Intimissimi" je prvi put do sada izabrao Saru koja je predstavljala teget verziju svilene spavaćice, koja se savršeno uklapa sa cipelama koje šljašte i jednostavnom ogrlicom i narukvicom bele boje.

 

 

 

makonda-tracker