kako?

Upisao se u istoriju rijalitija: Ko je misteriozni tetovirani muškarac koji je fizički nasrnuo na Zadrugara i posle POLA SATA diskvalifikovan? (FOTO)

0

Eto, i u ovome može postojati rekord.

foto: Youtube/printscreen
foto: Youtube/printscreen

Marko Cvetićanin ušao je u istoriju!

 

Naime, ovaj dečko uspeo je da uđe u rijaliti i da iz istog bude izbačen za samo pola sata! On je, kako kažu, fizički nasrnuo na Zadrugara Mirka Gavrića.

 

On je pokušao je da se opravda i da objasni zašto je došlo do sukoba između, ali ipak je ostao van zidina imaginarijuma.

 

Marko Cvetićanin je član udruženja "Levijatan", koje se zalaže za zaštitu životinja. On je izjavio da je Gavrića samo polio vodom, koji ga je prethodno već isprozivao. Pravdao se, međutim, da fizičkog kontakta nije bilo i da ga prstom nije takao.

Nisam ga poznavao. Ušao sam da se igram, da se družim, zbog zaštite životinja, da ih hranim. Ali eto, gospodin se uhvatio svih nas da bi dobio slavu. Meni ovo nije trebalo. Nisam ga takao, nisam ga pipnuo", rekao je Cvetićanin.

Bilo mu je žao što su ga već izbacili jer je želeo da se u ovom rijalitiju pre svega igra. On je zauvek napustio "Zadrugu", te je na ovaj način izgubio mogućnost da se bori za nagradu i bude deo ovog rijalitija, što mu je, kako je kaže, teško palo.

 

 

makonda-tracker