verujemo joj

Pevačica se pohvalila svojim NEZAMISLIVIM USPESIMA DO 37. GODINE: Zbog čega je odmor Bijonse i Džej Zija u Italiji toliko poseban? (FOTO)

0

I te kako je vredan pomena.

srećan par
srećan parfoto: Profimedia

Juče je Bijonse bastavila proslavu povodom svog 37. rođendana kratkim putovanjem do Italije sa svojim suprugom, Džej Zijem. Njih dvoje su viđeni na obali Sardinije kako uživaju u toplom vremenu i međusobnom društvu.

 

Ležerna odeća, naočare za sunce i dobro raspoloženje.

 

Deca nisu uslikana nijednom, nažalost.

 

Jednom fotografijom koju je pevačica podelila na Instagramu posebno je privukla pažnju fanova. Naime, ona se pohvalila svojim uspesima u dosadašnjem životu.

Sa 36 majka sam troje dece. Dojila sam blizance. Obnovila sam zavete sa svojim suprugom nakon 10 godina braka. Vratila sam se na binu za Koačelu, nakon trudnoće. Muž i ja smo potom objavili nov zajednički album. Sve je ljubav. Putujemo u okviru turneje po svetu sa porodicom i uživamo. Ova godina je bila monumentalna za mene. Hvala ti, Bože, za sva ljude u mom životu. Hvala ti za svu pozitivnu energiju i prelepe rođendanske želje. Radujem se novom učenju iz stvari koje su bile u prošlosti, životu u sadašnjosti i predavanju budućnosti."

 

 

Svaka čast!

 

 

makonda-tracker