fer ili ne?

Goca Tržan RIGOROZNA prema svom bivšem suprugu Ivanu: Ne dozvoljava mu da vidi Lenu, a on joj je kroz SUZE I JECAJE poručio samo OVO (FOTO)

0

Prekipelo mu je...

ivan marinković
ivan marinkovićfoto: Dragan Kadić

Saga oko pevačice Goce Tržan i njenog bivšeg supruga Ivana Marinkovića i dalje traje. Sada je, međutim, našao bolji način oglašavanja - u samom rijalitiju.

 

Ivan je očigledno i dalje jako povređen jer ne može da vidi svoju ćerku Lenu zbog bivše supruge. Komšinica Zaga pitala je Ivana Marinkovića da odgovori na zadatu temu, koja je redovna zanimacija učesnika rijaliti programa "Parovi", i kaže koga bi pozvao kada bi dobio telefonski poziv.


Ivana su obuzele emocije, te je da drhtajem u glasu odgovarao:

Mislim da svi znaju koga bih pozvao, naravno da bih moju Lenu."

Postavljeno mu je i pitanje da li se sa ćerkom video dok je bio napolju, odnosno pre nego što je ušao u rijaliti, na šta je on odgovorio da se ni tada nisu viđali.

 

goca tržan i ćerka lena
goca tržan i ćerka lenafoto: Marina Lopičić

Ivana je Zaga pitala i da li je njegov ulazak u rijaliti zapravo beg od problema, na šta je kroz suze Marinković odgovorio:

 Da, zbog toga idem u rijlaiti, jer mi je tako lakše da pobegnem od svega toga."

Ivan je rekao i da mu je Goca poslednji put jasno stavila do znanja da je razlog zašto ne može da viđa Lenu njen puberter. Ona ulazi u 11. godinu i počela je sve da razume.


Nije želeo da kaže šta bi joj rekao, jer se vidno potresao, ali je rekao da razmišlja svaki dan kakav potez mora da uradi.

Ne želim da idem po ustanovama koje bi to uradile, ali izgelda da ću morati to da uradim", završio je Ivan.

 

 

makonda-tracker