provokativno

Zablistala i na ovogodišnjoj dodeli GQ nagrada u uskoj haljini, ali se mnogi ipak pitaju da li je Naomi Kembel ipak malo preterala? (FOTO)

1

Engleska lepotica Naomi Kembel itekako ume da skrene pažnju na sebe, gde god da se pojavi... ali, da li je ova haljina prikladna, procenite sami

Naomi kembel
Naomi kembelfoto: Profimedia

Prelepa brineta Naomi Kembel caruje pistama od svoje 15 godine, kada je sasvim slučajno otkrivena na ulicama Londona. Iako je izjavila kako se umorila od hodanja koje traje 32 godine, i dalje su sve oči uprte u nju kada se pojavi.

 

A kako i ne bi kada nas uvek oduševi svojim izgledom i prelepim, luksuznim modnim kreacijama. Bila je među 6 modela iz svoje generacije koji su proglašeni supermodelima od strane sveta mode!

 

To je i razlog priznanja koje je dobila za "Modnu ikonu godine", na dodeli GQ  nagrada. Uz kratku šarenu korset haljinu crne čizme iznad kolena i pažljivo odabran nakit bili su pun pogodak.

Velika je privilegija šetati pistom. Sada uživam da sedim u publici i posmatram kreacije i modele mladih ljudi", rekla je u jednom intervjuu Naomi.

Ipak, mnogi su njenu haljinu ipak ocenili kao nepimerenu, budući da je dekolte bio isuviše dubok.

 

naomi kembel
naomi kembelfoto: Profimedia

 

makonda-tracker