raskid ili ne?

Kortni Kardašijan viđena opet u zagrljaju 17 godina mlađeg manekena? Nisam želeo da se naša veza završi... (FOTO)

1

Da li je prešla preko svega i dala mu drugu šansu?

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Prošlo je skoro mesec dana otkako je potvrđeno u medijima da su nastarija sestra Kardašijan i maneken Junes Bendžim raskinuli. Izgleda da nisu mogli dugo jedno bez drugog

 

 

 

Ova rijaliti zvezda i njen bivši partner, sa kojim je bila skoro dve godine, navodno su viđeni zajedno u ponedeljak uveče, kako prenosi "The Daily Mail". Njih dvoje su zajedno bili su crnom džipu. Ranije te večeri otišli su da kupe hranu u Malibuu, pre nego što su nestali na autoputu.

 

Izvor je rekao za "E! News" da su oboje vikend proveli u istom gradu. Razgovarali su, a ona ga je rado saslušala šta ima da kaže. Priznao joj je da nije želeo da se njihova veza završi i da mu mnogo nedostaje. Rekao je da se mnogo toga desilo, posebno nesporazuma, i da preuzima odgovornost za to.

 

Nakon toga završili su na večeri.

 

Izvor je otkrio da se Kortni nije pomirila sa njim, ali da je velika verovatnoća da hoće. Nije zainteresovana za druge muškarce i još ga voli.

 

 

A post shared by Kourtney Kardashian (@yourtney) on

Kortni je uznemirena i pokušava da svzu svoju energiju fokusira na druge stvari i da sebe uposli maksimalno. Ne želi publicitet i pažnju medija. Junes i ona su imali dosta uspona i padova poslednjeg meseca", otkrio je izvor.

 

makonda-tracker