bez dlake na jeziku

Naravno da će me mnogi mrzeti: Jelena Karleuša tvrdi da je na meti celog Balkana zbog OVIH SVOJIH OSOBINA! (FOTO)

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 12

brka

05-09-2018 09:36h
Idi begaj i ne vracaj se ovde zagadjujes vazduh

mira

05-09-2018 10:39h
Samu sebe trpa u medije i iritira narod . Inače , niko se te persone setio ne bi ! Šta je umislila Karleuša ? Ovo što kaže je bolesno !

komifo

05-09-2018 14:30h
@mira
Ne obraca se ona nikom prica sama sa sobom.
zmija u srcu i jeziku.
pokondirena ...

Prodavci magle

05-09-2018 16:39h
@komifo
Prica sama sa sobom, nikom se ne obraca, sama sebe trpa u medije, iritira narod... Da dodam: sama sebe hvali, druge preventivno kudi, sve je NAJ, iako to niko drugi sem nje ne kaze, sve ce BITI NAJ (pesma, spot, album - cekaj, ona to vise ne izdaje :)), iako to tek TREBA da oceni publika... Cekaj, to mi mirise na nase politicare!

Olja

05-09-2018 13:57h
Sad navuceni ,krenite da je pljujete!? Prepametna i otvorena ,namerno postavi ovakav post i gleda kako se pecaju mali ,frustrirani i ljubomorni stvorovi ! Kidaj Jeco!!

antifan

05-09-2018 16:32h
@Olja
Ko normalan moze da zavidi sponzorusi pa da Dusko nije sto jeste ona nebi imala za hleb.

da

05-09-2018 17:57h
@antifan
željna bi bila mnogo čega,nebi solila pamet ovim curama iz zvezde granda za oblačenje pogotovo,zaboravila je ona kako je izgledala,lako je sada kritikovat kad se ima.a za pevanje je suvišno govorit.

mira

05-09-2018 20:06h
@Olja
Nemojte da vređate stvarno pametne ! Njen izgled govori koliko je pametna , a koliko prizemna ! Nije bolje ni kad progovori !

Nataša

05-09-2018 14:38h
Moja usta hvalite me, kad već drugi neće!

draga

05-09-2018 15:21h
karleušo,zašto bi tebi neko zavideo,ti si to što jesi,meni se na pr. ne sviđa kod tebe što izbacuješ slike koje su vulgarne i koje su iste kao slike sponzoruša,lijepo te vidjeti na slici gdje izgledaš kao dama,ti si ipak uzor svojoj djeci,nema potrebe za ovim golišavim slikama,zašto bi se ti nekome dodvoravala nema potrebe za tim.budi dama.

Sve fejk

05-09-2018 16:36h
Ne mrzi je niko, nego je smorila ovim osobinama: hvalisavoscu, umisljenoscu, ambicioznoscu bez pokrica, "jacini" samo na jeziku, preuvelicavanju, nadevanju nadimaka kao sto je diva ili star itd. To treba da rade tzv. fanovi, a ne selebriti. Gde je tu pamet, lepota, talenat i uspeh, pa i bogatstvo, kad se oni mere brojem hitova koji se pevaju i dan-danas? Lajkovi i tirazi se mogu kupiti (cak i falsifikovati), daj ti, sestro, da vidimo hitove, prodate (ne poklonjene!) ulaznice, placen porez na koliku zaradu? Sve fejk: pevacica bez glasa i hita, lepotica s fotosopom, porodica bez osmeha, zvezda bez minulog rada, original koji kopira i muske zvezde, karijera bez koncerata, poslovna zena bez angazmana... Ofinger za reklamiranje odece, jedino je to.

Doris

06-09-2018 07:50h
Zeni u 40 godina zaista ne prilici da se skida poput ovih "starleta" znamo svi koje je to zanimanje...
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: