Glossy PRIČA NEDELJE

Dušica Jakovljević: Ne plašim se za svoj život

0

Popularna voditeljka opisuje svoja osećanja nakon što joj je pre pet dana ispod automobila podmetnut eksploziv, a ona je samo pukom srećom izbegla tragediju

foto: amg, glossy
foto: amg, glossy

Voditeljka Dušica Jakovljević poslednjih dana prolazi kroz veoma stresne situacije jer je prošle subote, 1. septembra, u centru Beograda, ispred zgrade u kojoj živi, postavljen eksploziv ispod njenog automobila i samo pukom srećom je izbegnuta tragedija. Iako je uplašena zbog svega što joj se dogodilo, to ne znači da će se povući iz javnosti ili prestati da živi život kakav je do sada vodila.

 

Dušica u potpunosti veruje nadležnim organima i nada se da će brzo pronaći počinioca tog krivičnog dela, duboko ubeđena u to da je ona bila meta napada.

 

Ovo je bio napad na mene, a ne na bivšeg vlasnika automobila, koji već mesecima nije u Beogradu. To je auto koji sam kupila za lične potrebe, jer stalno vodim i vozim mnogo dece sa sobom. Imam veliku porodicu. Nikad nisam ni sa kim podelila koje je marke auto koji vozim, tako da ne znam da li je i kako neko to mogao da sazna preko društvenih mreža. Kupila sam ga od novca koji sam sama zaradila u proteklih 20 godina poštenog rada", rekla je Dušica za medije nakon šoka koji je doživela, a potom prepričala kako je izgledao momenat kad se začula snažna detonacija ispred njene zgrade.

 

- Pomislila sam da je zemljotres, a kad sam shvatila da ipak nije, krenula sam ka kupatilu misleći da mi je bojler eksplodirao. Onda sam videla dim, pošto su vrata od terase bila otvorena. Nisam mogla da poverujem da je to moj automobil. Sećam se kao kroz maglu da sam pokušavala da se prisetim da li sam parkirala na tom mestu. Pozlilo mi je kad sam shvatila da je ipak uništen moj auto. Sve je izgorelo - rekla je voditeljka, koja nije imala mnogo vremena da se detaljnije bavi ovim problemom jer već večeras startuje nova sezona "Zadruge", u kojoj će ona biti domaćin.

 

Voditeljka kaže da sada mora da nastavi dalje i hrabro korača ka novim poslovnim uspesima.

 

- Ne želim da se vraćam na ovaj strašan događaj. Šta je bilo, bilo je, idemo napred. Nije lako, i dalje sam potresena. Ipak sam doživela eksploziju. Još uvek nisam svesna situacije i toga šta me je snašlo, ali ne dozvoljavam da me išta poremeti. Nisam uplašena za svoj život, istraga je u toku i čeka se. Posvećena sam deci i svom porodičnom životu, želim da sve bude kao pre. Iskreno, ne plašim se napada, spremam se za "Zadrugu". Posvećena sam poslu i živim svoj život najnormalnije - kaže Dušica.

 

 

 

 

 

foto: glossy

 

makonda-tracker