najskuplji rijaliti

Planirao je 18 miliona za novu"Zadrugu": Evo koliko je Željko Mitrović premašio budžet!

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 8

Prof. dr R O T

03-09-2018 12:57h
Nema nikakvih problema, to je Vuciceva televizija, preko nekoliko prenosa mitinga, konferencija za stampu, pojavljivanja analiticara i predstavnika vlasti, propagandnih programa, sve ce to biti pokriveno narodnim parama, bez brige!

Reality Serbia

05-09-2018 20:47h
@Prof. dr R O T
Hoce li i on biti na otvaranju? Ipak je tu otvoreno na stotine radnih mesta, sto iza kamere, sto ispred. A ispred su i plate mnogo vise nego evropske. Treba iskoristiti tu priliku da se hvali kako je, eto, smanjena nezaposlenost. A, da, ne moze - ima on svoj reality.

penzioner

03-09-2018 14:52h
jEL PLATIO SAV PORESKI DUG, KO SE RAUME NEKA BACI POGLED NA SAJT POR. UPRAVE, MADA KAO MILJENIK, MOZE BITI SKLONJEN.

Sani

03-09-2018 20:08h
OVA gradjevina podseca na Belu kucu, Beli dvor ili Skupstinu...
Da se on mozda ne izvrgava sa vlascu, sudeci po stanarima.
Dobro bi prosao kao investitor u Las Vegasu.

Tata i mama

03-09-2018 20:55h
sa promasenim karijerama i neizrecivim ponosom ispratise decu u skolu.Sto od uzbudjenja, sto od spoznaje da su se uvalili u nove dugove, granuse im suze i stade knedla u grlu na prvo skolsko zvono.
Draga deco, uzivajte medju vrsnjacima i ucite,ucite,ucite ...
jer imate primere, primer na koji treba da se ugledate.
Jedan od njih je gos. Mitrovic. On ne samo da je prevazisao one u okruzenju,
vec i samog sebe.

Megalomanija

05-09-2018 19:09h
A cemu ta velelepnost spolja, kad je prazna iznutra? Ne mislim samo na to da je rec o kulisama, nego i o "igracima" i "igri", sadrzaju i poenti, poruci ove emisije. Ne bisere pred svinje i ne svinje pred nas.

Penzionerka

07-09-2018 11:07h
Gledam ga sada na slici pogled psihopate.Sramota! Sodoma i Gomora.Blud,nemoral iskompleksirane Stanije i Lune,šljam i prostitutke skupljene na jednome mestu.
Mesto da je dao te pare u bolnice,škole,domove starih da je poklonijo ili školovao na Okswordu 100 naših kapaciteta studenata,onda bi mu se cela Srbija poklonila.
A ovako....Bože učini nešto jedino ti možeš.

Zoki

07-09-2018 11:16h
I na kraju kada prodje ta zadruga otvoriće dotični grad za turiste mala Venecija.Takav kompleks postoji u Kini u Pekingu ko je bijo.A sve stvari te velelepne brodove,antika,Bele kuće,galije su dopremljene iz Kine.
Sve je to promišljeno.Biće smešteni kafići i javne kuće.To je sve po planu ne brinite.
Do jutra će treśtati muzika,a blud će teći iz slavina.Nažalost to je Željko Mitrovic.
Samo je trebao da montira i trkačku stazu pa da mu sin seje smrt.
Budite fer pa objavite ovaj komentar!
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: