PRAVILA I KODEKSI

OZLOGLAŠENA BOJA U KRALJEVSKOJ PORODICI: Čak ni krajica Elizabeta NE SME da nosi nešto ovako! (FOTO)

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 3

Lepi ki upisani

02-09-2019 15:57h
To je posledica incestualnih brakova koje je katolička crkva odobravala , .Engleska kraljica i njen suprug, princ FIlip, su rođaci. U pitanju je treće koleno. Elizabeta i Filip povezani su preko kraljice Viktorije, jer je ona oboma čukunbaka. Princ Filip je kraljici Viktoriji rod po majčinoj strani, a kraljica Elizabeta po očevoj.

da ti objasnim

02-09-2019 16:16h
@Lepi ki upisani
Brak izmedju srodnika u trećem kolenu nije incestuozan. Btw, britanska crkva nije katolička već anglikanska, još iz vremena vladavine kralja Henrija VIII koji je od****o katolike. U Britaniji ima više muslimana nego katolika a većina staovništva su anglikanci, protestanti i ateisti (kojih je sve više). Pozdrav iz Bristola, UK.

boja je boja je boja

02-09-2019 16:09h
Narandžasto nose zatvorenici i radnici gradske čistoće u celom svetu pa ih, valjda, blam.
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: