nema granice

Luna Đogani priznala da nema barijere kada je ljubav u pitanju: Nisu mi bitne ni godine, NI POL, ni status!

2

Luna je sa majkom Anabelom otputovala u Istanbul da kupi novu garderobu za rijaliti, nakon što je uspela da vrati duševni mir i povrati sigurnost uz pomoć stručnog lica.

foto: Damir Dervišagić
foto: Damir Dervišagić

Ćerka nekada popularnog dvojca „Fanky Dži” uživa u stečenoj popularnosti do koje je došla bespoštednom borbom u rijalitiju „Zadruga”. Bila je nekoliko puta na ivici nervnog sloma boreći se punih devet meseci da pred oltar odvede tada oženjenog pevača Slobodana Radanovića.

 

Sada se, kaže, ohladila, emocije je uspela da ugasi i da se sasvim restartuje, rešena da u „Zadrugu 2” uđe sa velikim očekivanjima i da izađe kao pobednica.

 

- Spremna sam kao nikad za nove pobede, kao nova sam, jača i zrelija nego pre. Ne dam se i idem na pobedu. Ulazim kao zvezda prve „Zadruge”, jedna od tri glavne uloge. Osećam se kao zvezda, da kažem drugačije, lagala bih. Nikakve emocije prema Slobi više ne osećam, iščupala sam se iz te priče. Znam da će me ljudi uvek vraćati na to, ali meni ne prija nikakav razgovor na tu temu - istakla je Luna Đogani.

 

foto: Damir Dervišagić

Ipak, odlazeći na lečenje kod psihijatra Luna je s njim pretresla celu vezu sa Slobodanom, kao i sve ono što se dešavalo u rijalitiju. Veruje da je posle tih seansi spremnija za izazove šou-programa.

 

- Nisam zatucana devojka koju je sramota da priča o tome da je zatražila pomoć stručnjaka. Da, psihijatar mi je pomogao da prebrodim krizu i da me spremi za nove krizne situacije, koje u rijalitiju uvek mogu da se dogode. Više neću doživljavati slomove zbog drugih i ležati u krevetu bespomoćna, a gledaću prvenstveno sebe, uvek svesna da nisam kod svoje kuće, nego pred očima miliona, gladnih senzacije - otkrila je Luna, koja je dobila najveći honorar za ulazak u Zadrugu 2, a ovom prilikom otkrila je kakav stav ima kada su u pitanju homoseksualne veze.

 

- Mislim da ne može da se desi ljubav sa ženom, ali ipak kad je ljubav u pitanju nemam barijere, nisu bitne ni godine ni pol, ni status, ni nacija... nemam granice. Ljubav podržavam kakva god da je. Teško je da se desi ljubav sa ženom jer znam da volim muškarce - uz smeh kaže Luna.

 

 

makonda-tracker