KOLEKCIJA STARA 6 DECENIJA

Od njene IMPRESIVNE modne kolekcije svaku damu će zaboleti glava: Kris Džener otvorila vrata svog garderobara (VIDEO)

0

Virtualna turneja po garderobi slavne Kris Džener malo će koga ostaviti ravnodušnim.

kris džener
kris dženerfoto: PRofimedia

Slavna 'mamadžer' Kris Džener, majka slavnih Kardašijanki i mlađanih Dženerica, za koju mnogi kažu kako je najviše zaslužna za uspeh svojih ćerki, pohvalila se sadržajem svog ormara koji će izazvati zavist svake zaljubljenice u modu, prenosi Stil. 

 

Kris Džener nije ništa manje strastvena zaljubljenica u modu od svojih ćerki pa je svojoj bliskoj prijateljici dizajnerki Di Oklepo Hilfiger (Judith Leiber Couture) kako izgleda sadržaj njene impresivne modne kolekcije, na kojoj je, kako je rekla, radila 62 godine!

 

Uprkos ogromnoj količini stvari koja se nalazi u njenoj kolekciji, Kris kaže kako svaki komad odeće, obuće ili aksesoara, ima sentimentalnu vrednost.

'Neke stvari imam godinama i za mene imaju ogromnu vrednost', kaže.

Kris je posebno ponosna na svoju kolekciju cipela, torbi i - trenerki.

 

A post shared by Kris Jenner (@krisjenner) on

'Nosim ih zaista svaki dan. Jako volim nositi trenerke jer su tako udobne', rekla je Kris Džener koja obožava i crne sakoe kojih ima bezbroj u svom ormaru.

 

Baš poput svoje ćerke Kajli Džener i Kris je luda za torbama svih veličina, boja i uzoraka koje je religiozno složila kako bi u svakom trenutku imala dobar pregled. U svojoj kolekciji torbi ima i prekrasni "clutch" brenda Judith Leiber koju je za Božić dobila od svog supruga Roberta Kardašijana još u 80-ima.

 

Zar nije prekrasna? To je moja prva Judith Leiber torba koju sam dobila od supruga. Uopšte je više ne nosim, ne usuđujem se', priznala je Kris.

 

 

makonda-tracker