Đani Čurčić: Ulica me je upropastila

0
Saša Čurčić prvi put u rijalitiju Parovi na Happy televiziji otkrio je neke nepoznate detalje o svom životu

Potpuno smiren, shvativši da je preterao sa uvredama na račun ukućana i ljudi koje poznaje u životu, bivši fudbaler Saša Ćurčić Đani, koji je uvek nalazio opravdanje za svoje ponašanje, prvi put priznao je u rijalitiju Parovi svoj neuspeh.

- Ulica me je upropastila! Svašta sam radio! I ta kafana, te žurke... Sve to prođe i ostaneš sam. To je najveća bolest. Ne želim da budem sam. Zato se i borim za ovu devojku, do koje mi je stalo. Ceo život sam bežao od braka, jer nisam želeo da neko remeti moj mir. Hteo sam da radim šta hoću, a ne da se nekom prilagođavam. Ipak je samoća najgora – jadao se Đani.

- Čovek nikad ne zna šta ga čeka u životu – rekao mu je Dražen, koji je sa devojkom Ivanom, par iz naroda, koji će boraviti u vili nedelju dana.

Saša je vrteo glavom. Mrštio se. Rekao je da mu je žao što je uvredio neke ljude, jer nisu zaslužili.

- Upropastio sam svoj život zbog provoda, zbog gluposti. Mogao sam da budem najbolji igrač Evrope. Mogao sam da budem veći Srbin od Džajića! Šta sam uradio - govorio je Đani Ćurčić.

Onda je pričao Peđi D’Boju o tome kako ne živi od rijalitija i ne dolazi u šou da bi zaradio pare, nego zato što voli da se zabavlja.

- Želim da pokažem koliko sam pametan, a nekad i glup. To je poenta. Želim da pokažem svoju duhovnu jačinu. Da mi trebaju pare, mogu da pozovem bilo kojeg svog prijatelja fudbalera, da pozajmim pare i da od toga živim do kraja života.

- Ti si mene svojim dolaskom spasao – rekao je Peđa.

- Hteo sam da izađe, ali neću zbog tebe. Nas dvojica smo par i treba da se držimo tako da funkcionišemo kao par. Volim zabavu, ali sam shvatio da život nije samo žurka i provod. Ulica me je upropastila. I to što sam hteo sa svima da budem dobar – pričao je Ćurčić.

Pomenuo je da je stigao do Paf Dedija, do Madone, njegove žurke su bile napoznatije i najposećenije. Sada živi kod sestre u Borči.

 

 

makonda-tracker