nategnuto

Ona i njen bivši suprug JEDVA KOMUNICIRAJU otkako je on promenio POL: Sve čine samo zbog dece!

2

Hoće li ovaj duo ponovo funkcionisati onako kako smo navikli?

kris i kejtlin džener
kris i kejtlin dženerfoto: Profimedia

Naravno da svi več znaju koliki je šok bio za porodicu Kardašijan-Džener kada je poznati olimpijac Brus Džener promenio pol i postao žena. Osim što su mediji i svi tabloidi to ispratili, mogli smo tu transformaciju pratiti i u njihovom porodičnom rijalitiju i svim društvenim mrežama.

 

 

 

 

Kris Džener i njen bivši suprug, sada žena, Kejtlin Džener, ostavili su sve svoje razmirice iza sebe kako bi ujedinjenim snagama bili najbolji roditelji svojim ćerkama, Kajli i Kendal, koliko god mogu.

 

Njih dvoje zvanično su se rastali 2013. godine u ne tako lepim odnosima, ali izgleda da su se njihovi odnosi malo poboljšali.

Kris i Kejtlin komuniciraju samo kada moraju i kada su u pitanju deca. To je bitno za Kajli i Kendal. Oni mogu biti u normalnim odnosima, ali nikada neće, kao uostalom i svi bivši supružnici, nikada neće biti najbolji prijatelji", rekao je izvor za "People".

kris džener
kris dženerfoto: Profimedia

Porodica se okupljala već nekoliko puta, uključujući Kajlin 21. rođendan. Nije bila baš srećna atmosfera niti je bilo osmeha između bivših supružnika, prenosi izvor.

 

Izgleda da nema samo Kris problem sa novom članicom porodice. Na toj proslavi ni Kim, Kortni i Kloi nisu razgovarali sa Kejtlin celo veče.

 

Očigledno da je i dalje mnogo skrivenih osećanja i neizrečenih stvari.

 

 

makonda-tracker