nije lako

Sloba na ivici suza: Rekao je istinu o Kijinom pismu u kojem ga je izvređala!

0

Prvu sezonu rijalitija "Zadruga" zaliće suze?

kija i sloba
kija i slobafoto: FILIP PLAVČIĆ

 

Sinoć je u studiju ružičaste televizije gostovao, mnogima omiljeni, Sloba Radanović. Sloba je u emisiji "Zadruga - Narod pita" otvoreno pričao o mnogim temama, a jedna od njih je bila i, trenutno aktuelo, Kijino pismo upućeno upravo njemu.

 

 

Pismo je medijski veoma ispraćeno, a mnogi su osudili Kiju da je htela samo da privuče pažnju. Sloba ipak misli da je samo nervozna zbog njegovog prethodnog ponašanja.

 

- Poslali su mi to pismo i pročitao sam ga. Verovatno ima razlog zašto je to napisala i to poštujem, ja ne znam, nisam nikakvu izjavu ili komantar dao, niti bilo šta što bi je uvredilo. Možda zbog nekih čarki sa snimanja - počeo je Sloba.

 

 

A post shared by SLOBA RADANOVIC (@sampanjactatica) on

 

Voditelj je insistirao da Radanović ispriča scenu sa snimanja, na kojem je i sam prisustvovao.

 

Pripremali smo se za emisiju koja će biti emitovana u nedelju, ona me je provocirala. Ja sam hteo da ispoštujem produkciju, došao sam tu... Ne pogađa me to pismo, a nisam ni ravnodušan. Imamo telefon, možemo se čuti, ja sam pokušao da budemo prijatelji. Ono što sam pročitao u pismu privatno smo mnogo puta rekli jedno drugom. Hvala bogu postoji broj telefona, pa možemo da se čujemo. - rekao je Sloba i otkrio kako se oseća zbog ovog Kijinog poteza:

 

- Ne pogađa me, ali nisam ravnodušan, hteo sam da ponovo budemo prijatelj i da nađemo neki kompromis, ali ovo nas je degradiralo i vratilo stepenik unazad - ispričao je Sloba sa knedlom u grlu, što je rastužilo mnoge pevačeve fanove prisutne u studiju.

 

 

 

makonda-tracker