jasan

Nijednom svojom izjavom nisam imao nameru da je uvredim: Nakon što je PONOVO imala ružne reči za bivšeg supruga oglasio i Sloba!

4

Kristina Kija Kockar začudila je javnost kada se obratila porukom na četiri strane, na društvenoj mreži Instagram.

sloba radanović
sloba radanovićfoto: Filip Pavličić

Pobednica rijalitija je reči posvetila Slobi, koji je razočarao, a na kraju je stavila i zajedničku fotografiju gde se ljube.

 

"Činjenica je da si me prevario i povredio toliko da me je fizičko bolelo, ali ti si jadan u svemu tome, a ne ja", napisala je na kraju Kija.

 

Njne bivši suprug oglasio se na Instagramu, gde je objavio nekoliko GIF na "Instagram priču", a onda je dao i izjavu o celoj stvari, koju su mu, kako kaže, fanovi odmah prosledili.

 

Pročitao sam, svi su mi slali. Neću ništa da komentarišem. Prvi put da sam uzdržan. Ukoliko mi se javi, razgovaraćemo, ako ne, ništa. Ja neću načiniti prvi korak. Sve najlepše joj želim, ako ona misli da je tako, neka bude tako, to je to. Nijednom svojom izjavom nisam imao nameru da je uvredim, samo sam hteo da kažem i svoju stranu priče", rekao je Sloba za Pink.rs.

 

Kija Kockar je potom obrisala svoj post o bivšem mužu, pa je objasnila zbog čega.

 

foto: Printscreen/Instagram

"Obrisala sam poslednji post da te ružne stvari ne kvare moj život više. Mislim da su svi već preneli i mislim da sam bila jasna. Poyy (sleng: Pozdrav)", napisala je pevačica.

 

 

makonda-tracker