neutešan

Sergej Trifunović potresno o kolegi i prijatelju Nebojši Glogovcu: Piše u novinama da ti je rođendan... (FOTO)

0

Iako vreme prolazi, neke stvari se ne menjaju.

sergej trifunović
sergej trifunovićfoto: Matija Jovanović

Danas bi prerano preminuli glumac Nebojša Glogovac proslavio svoj 49. rođendan. Napustio nas je pre skoro 7 meseci, a tuga za njim zauvek je ostala, koliko za nejgove prijatelje i kolege, toliko i za srpsko glumište i srpski narod.

 

 

Današnji dan Glogovčeve kolege želele su da obeleže na poseban način. Jedan od njih jeste Sergej Trifunović, prijatelj i kolega, sa kojim je sarađivao u filmovima poput "Ubistvo s predumišljajem", "Munje", "Bure baruta", "Kad porastem biću kengur".

 

Kao i uvek, drugačiji od ostalih, Sergej je na svom Instagram profilu podelio jednu od mnogih njihovih zajedničkih fotografija sa porukom koja je svojstvena samo njemu.

Piše u novinama da ti je rodjendan.
Lažu.
Srećan ti rodjendan, svejedno.
A ligu šampiona da mi čestitaš?
E sad...I rodjendan i ligu šampiona...dobro, srećan ti rodjendan i liga šampiona."

Sergej je želeo da oda počast svom prijatelju, ali ne onako kako novine prenose, nego onako kako bi Glogovac želeo. Budući da je bio veliki navijač Crvene zvezde, želeo bi svakako da mu, pored rođendana, prijatelji čestitaju i sinoćno ulazak omiljenog kluba u Ligu šampiona.

 

To je posebno obeležio i glumac Viktor Savić, uz pomoć navijača crveno-belih, koji su glumcu već odali počast nekoliko puta.

 

 

I koleginica Sloboda Mićalović uputila je Glogovcu posebnu poruku i poželela mu samo jedno na ovaj dan.

 

 

....sa andjelima pevaj danas....

A post shared by Sloboda (@sloboda_micalovic_boba) on

 

h

makonda-tracker