Katarina Živković: Bane i ja smo i dalje zajedno

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 5

Natasa

02-02-2011 23:44h
Koga ovo zanima?...Kad sam procitala da su raskinuli bas sam se potresla...Smarate...

MILA

03-02-2011 00:07h
Svaka čast na demantiju!Svaka čast na istini!Novinari se danas utrkuju ko će pre saznati da su Kaća i Bane raskinuli.Čemu sve to?Izgleda da je za nas Srbe ona narodna"Sto gore to bolje".Mi ne umemo da verijemo u lepe stvari u ljubav odmah smo sumnjičavi i očekujemo raskid.
Mi koji smo 109 dana pažljivo gledali Farmu3,čitali između redova,bili članovi Fan kluba Katarina Živković-verujemo u njih i njihovu ljubav.

Pale

03-02-2011 13:46h
Bas mi je drago i radosna sam sta su zajedno kada sam procitala nisam verovala ali sada mi je lakse i molim KACA_BANE da ne slusaju nikoga a neka pisu ali zelim samo da se dade odma odgovor dali je istina ili ne jer mi nemozeme da pratimo njihovu vezu.Deco vi ste stvoreni jedan za drug i niko nemoze da ve rastavi bar tako ja mislim.Volite se ljubite se i dalje pred vama je karijera i zivot.

slavia

04-02-2011 10:33h
zao mi je ove devojke

lala

03-02-2011 04:04h
Jaooooj bas mi je drago ....ja njih obozavam ...Kaca je mnogo lepa a i Bane je prelep ,nek se vole ,JER LJUBAV POBEDJUJE SVE ,JA SA SVIM SRCEM UZ NJIH.... ps: kaca okupaj se !!!
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: