Kićo Slabinac doživeo moždani udar

0
Jedan od najvećih hrvatskih boema, ali i veterana roka, Krunoslav Kićo Slabinac, doživeo je moždani udar, ali se uspešno oporavlja
Foto: Story arhiva
Foto: Story arhiva

Hrvatski mediji uveliko spekulišu o razlozima koji su doveli do takvog zdravstvenog stanja najpoznatijeg Slavonca. Kako piše Jutarnji list, Kićo je 28. januara imao blaži oblik ishemijskog moždanog udara, koji je najverovatnije izazvao ugrušak koji je začepio oštećenu arteriju koja mozak opskrbljuje krvlju i onemogućio kroz nju protok krvi. Ipak, njegove prognoze za oporavak su dobre, a oporavlja se na odelu intenzivne nege KBC-a Rebro u Zagrebu.

Prijatelji slavonskog pevača kao uzrok stanja u koje je dospeo Slabinac navode jako tešku životnu situaciju kroz koju je prolazio poslednje dve godine, nakon što je u Feričancima kod Našica u saobraćajnoj nesreći usmrtio pešaka. Iako on nije bio kriv za incident koji se dogodio, već preminuli Mirko Babić koji je bio u alkoholisanom stanju, Slabinac je nakon toga, kako navode njegovi prijatelji, bio veoma nesrećan i razočaran.

Hrvatski mediji pišu da se upravo zbog toga navodno odao kocki, da je na igrama na sreću izgubio većinu životne ušteđevine i da zbog toga živi u jednoj sobici, kao i da ga muče porodični problem sa sinovima i sa nevenčanom suprugom Jadrankom, sa kojom je u vezi već 22 godine.


Pripremila: Jelena Kulović

 

makonda-tracker