Nataša Bekvalac i Danilo Ikodinović: Razvod i zvanično

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 9

opasna mala

07-02-2011 00:42h
Sve ce jednog dana izaci na videlo.

Vec duze vreme ona pokusava njega da se otarasi, sto je i uspela. Ovim je dokazala da je jako namazana i sposobna. Ali obice joj se o glavu...

Od njegove nesrece, njoj ne treba on...jadan invalid bez karijere i novca.

Ne sekirajte se vi oko nje, ima ona nekoliko njih u steku...

Lepa, zgodna, ali pokvarena do srzi.

Mila

11-02-2011 11:01h
S kojim pravom, ljudi sude o drugima, posebno ljudima koje ne poznaju!!! Nije lepo donositu sudovi ko je kriv i zauzimati stranu. Odkud znate sta se desava u tudjim intimnim zivotima! Nimalo osecanja, nimalo postovanja i iskrenosti....

Goca

02-02-2011 13:35h
Pa fino,nije demantovao kidnapovanje(kao sto je demantovao da ih je uhvatila na gomili).Hm,kidnapovanje je kaznjivo,Milice-tabak presavi i tuzi!

una

02-02-2011 21:38h
I opet ce Nata izaci kao fina,povredjena i nevina,a sta je ovih godina radila po Beogradu i s kim,e to je vec prica poznata samo nekima....

MARIJA

02-02-2011 17:33h
Sta k..... svi? zena se pokazala i bila uz njega kad se slomio svojom krivicom, imala posledice zbog svega a da joj vrati tako i to skim. Treba da ga sutne i nadje sebi sposobnog i zdravog coveka kakva je i sama a da vidimo koga ce on naci sad kad ga i ona ostavi i ovako je niko i nista.

Iva

03-02-2011 14:20h
Marija,ajde jos jednom procitaj to sto si napisala i razmisli da li sve to ima smisla.Ili si jedna od onih samozivih glupacica,kojih je sve vise danas!?

zjnztgzbh

03-02-2011 05:19h
Marija, mnogo si naivna...

Iva

03-02-2011 06:02h
Zaista treba podhitno da da jedan iskren intervju i stavi tacku,sad vec prave ovi dnevni tabloidi cirkus od njenog zivota....i izgleda da nece stati-sve dok ona cuti!Sigurno joj je tesko,al treba da da intervju i zavrsi pricu sa Danilom!Stvarno je vise previse,masta ovim tabloidima opasno radi!Nato-progovori i kreni dalje sa svojim zivotom.Mlada si i naces ljubav!

GHH

04-02-2011 03:13h
Iva, ne brini se, nasla je ona ljubav (sponzora) odavno...
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: