konačno

Niko o njemu ništa ne zna niti piše: Ovako izgleda DEČKO Anastasije Ražnatović, kome je posvetila ove NEŽNE REČI! (FOTO)

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 2

Stole

29-08-2018 14:47h
Ljudi,svakog dana u Srbiji jedan malisan oboli od nekog vrsta kancera a svakog petog izgubi borbu sa ovom bolescu.Prvi smo u Evropi po obolelim od raka.Svake godine nas ima manje za 30.000 ljudi.Odose lekari,prosfetari,oficiri i podoficiri.Ljudi rade za 25.000 din kao pravi robovi a mi i dalje pricamo o pevaljkinoj cerki koja apsolutno nista u zivotu nije postigla niti ima cime da se pohvali.ZASto ne pisete o mladoj devojci po imenu Dragana koja je spec.medicinu rada sa 26 god!?Neeee bitne su starlete,k-rve i cerke osudjenih kriminalaca.Pozdrav iz Gracanice

Vlajkovic Milan

14-12-2018 03:53h
Tano i ja te volim bez obzira sto si dosta mladja nemoj da zbog tebe ostanem nezenja.
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: