kakva žena

Prva dama SAD-a ne plaši se ni da se isprlja: Melaniju Tramp suknja i visoke potpetice nisu sprečile da uzme LOPATU u ruke i KOPA (FOTO)

1

Ovo još nismo videli od jedne prve dame.

melanija tramp
melanija trampfoto: Profimedia

Nakon posete dečijoj bolnici, predsednički par Tramp ugostio je u Beloj kući kenijskog predsednika Uhura Kenijata i njegovu suprugu Margaret.

 

Donaldu Trampu pridružila se supruga Melanija, pa su zajedno sa kenijskim predsedničkim parom najpre napravili nekoliko fotografija.

 

Za ovu priliku Melanija je izabrala pastelne boje - cvetnu Valentino suknju i bluzu bez rukava i Lubutinove potpetice. To je, međutim, nije sprečilo da obavi fizičke poslove koji se od nje inače ne očekuju.

 

Nešto kasnije tog dana, na opšte čuđenje javnosti, prva dama SAD-a u vrtu Bele kuće posadila je predsedničko stablo u društvu unuke predsednika Ejzenhovera i Ričarda Gačela Mlađeg, predstavnika pete generacije unučadi predsednika Džejmsa Monroea.

 

Zajedničkim snagama posadili su sadnicu dobijenu iz Ejzenhoverovog stabla hrasta, koji je smešten uz istočno krilo Bele kuće. Mnogima je pak zapalo za oko Melanijino mučenje s balansiranjem na zemlji u vrtoglavo visokim potpeticama koje su se u navedenoj prilici pokazale itekako neprikladnim odabirom.

 

 

 

 

makonda-tracker