direkt

JK se vraća u Srbiju da "počisti" estradu: Nadam se da su netalentovani, polulikovi nestali sa lica zemlje...

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 5

Sjajno

26-08-2018 17:43h
Neki jesu, a vidim da se neki i vraćaju.

Blago tebi

26-08-2018 18:46h
Kad si ti merilo bilo cega u Srbiji - vreme je za bezaniju , ali ne u Kinu

mira

26-08-2018 19:15h
Ako se mediji počnu voditi zdravim razumom , onda Karleuša u njih priviriti neće ! Ona ima sve atribute zbog kojih proziva druge , samo višak arogancije , nevaspitanja i bezobrazluka !

Milica

29-08-2018 00:31h
Ako ce mo o talentu govoriti,ti prva si koja nema ni malo talenta.Slusati tebe i svrake,rdije sam za krestanje svaraka.Jezicara si i glupostima koje govoris guras sebe silom svugde gde ne bi trebala da budes.Jednom recju,ti nisi za gledanje a ni za slusanje.Sasa te je uzeo zbog budalastina i gledanosti granda,da bi se narod smejao tvojim glupostima.I ako mislis da si zvezda,varas se.Ti si umislila da si ne zamenjljiva.Odvratno je i gledati te a i slusati.Ceni iskrenost ljudi koji iznose svoje vidjenje tebe,pa se zamisli i upitaj zasto.

Ahab

05-09-2018 13:19h
Bilo bi dobro da neko od vas objasni razliku između "nema dlake na jeziku" i "nema osnovne kulture u komunikaciji". Hvala!
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: