Lejdi Gaga, Pink i Maraja Keri u borbi protiv nošenja krzna

0
Povodom kampanje Fur-Free and Fabulous, na bilbordima međunarodnog udruženja za zaštitu životinja, organizacije PETA, naći će se i zvezde kao što su Lejdi Gaga, Pink i Maraja Keri
foto: PETA.org
foto: PETA.org

Iako je nošenjem haljine od mesa Lejdi Gaga izazvala bes svih boraca za prava životinja, kontroverzna zvezda odlučila je da javno iskaže svoj beskomprimisni stav po pitanju nošenja odevnih predmeta od krzna i pridruži se Fur-Free and Fabulous kampanji.

Na promotivnim posterima i bilbordima koje će javnost imati prilike prvo da vidi večeras na ulicama Los Anđelesa biće i dve pevačice koje bi uskoro trebalo da dobiju svoje prve prinove, Pink i Maraja Keri.

R’n’b diva koja uskoro iščekuje blizance, darovala je organizaciji PETA nekolicinu njoj poklonjenih krznenih kaputa koji su kasnije završili u rukama žena koje nemaju gde da žive da se ne bi smrzle od hladnoće. Pink je već nekoliko puta učestvovala u PETA akcijama, ne prezajući čak ni od toga da zbog nošenja krzna javno prozove i svoje koleginicice, zvezde poput Bijonse Nouls.

U prethodnoj Fur-Free and Fabulous kampanji učestvovale su Opra Vinfri i Mišel Obama.

makonda-tracker