Dani zaljubljenih u Ušću

0
Jedinstvena manifestacija koja slavi ljubav i romantična osećanja Dani zaljubljenih u Ušću održaće se od prvog do 14. februara u tržnom centru Ušće na radost svih zaljubljenih posetilaca i onih koji nekoga vole

Tokom Dana zaljubljenih, tržni centar Ušće organizuje nagradno onlajn takmičenje za najbolju ljubavnu poruku. Slanjem zanimljivih i originalnih odgovora na večno pitanje: Šta je ljubav?, putem vebsajta tržnog centra Ušće ili ostavljanjem poruke u ljubavnom ćošetu u prizemlju centra, mogu se osvojiti vredne nagrade: romantični vikend za dvoje, nagradni vaučer za kupovinu u Ušću za nju i njega i vaučeri za romantičnu večeru. Učesnici će svoje poruke moći da prijavljuju od prvog do desetog februara, da glasaju za svoje favorite 11. i 12. februara, a imena onih koje su posetioci Ušće vebsajta ocenili najvišim ocenama i koji su osvojili romantične nagrade, biće objavljena na dan zaljubljenih, 14. februar.

A za one koji budu želeli da saznaju šta im prognozira Kupidon tu je i Ušće točak sudbine koji mogu zavrteti i osvojiti Ušće poklone.

Zaljubljeni studio Naxi radija, koji će iz ljubavnog ćošeta, u prizemlju Ušća, emitovati program, pružiće priliku posetiocima da se druže sa poznatim ličnostima i da učestvuju u kvizu Tajanstveni glas. Voditeljka programa Naxi radija Jelena Barać, razgovaraće sa slušaocima o ljubavi i pomagati im u odabiru poklona za voljenu osobu. Dve nedelje zanimljivih interaktivnih radosti za sve one kojima je ljubav u srcu, ujedno su i dani tokom kojih posetioci omiljene šoping i zabavne destinacije u Srbiji mogu uživati u finalnim danima zimskih rasprodaja.

Više informacija na www.usceshoppingcenter.com.

makonda-tracker