Severina: Uvek sam spontana

Severina Vučković snimila je provokativan reklamni spot za Terme Čatež koje ove godine slave dvadesetogodišnjicu
0
1 / 3 Foto: Sevefanclub.com

Tim povodom u Čatežu u utorak održana konferencija za medije na kojoj je predstavljen reklamni spot gde glavnu ulogu igra Severina Vučković koja je i sama prisustvovala konferenciji. Simpatije između Termi Čatež i Severine razvile su se nakon Severininog letnjeg fotografisanja za Estare Culto u bajkovitom dvorcu u Mokricama.

- Sve će se odvijati kao u priči. Biće svašta, jer ja sam uvek spontana, a ako pratite Terme Čatež i oni uvek žele da budu jedinstveni i korak ispred. Biće tu mnoštvo stvari, još snimanja, možda čak naučim da igram golf, sigurno ću se dobro izmasirati u jednom od njihovih wellness centara – govorila je Severina novinarima o novoj poslovnoj saradnji.

Na pitanje koje su zajedničke tačke Severine i Termi Čatež, pevačica je odmah odgovorila.

- Voda. Ja kao Dalmatinka, navikla na more i njegova prostranstva, a šta su Terme Čatež? More na kopnu, prostranstvo ili Termalna rivijera s termalnom vodom, koju su izgradili u ovih 20 godina. Druga zajednička tačka je uspešnost: svake godine čovek nastoji da napravi nešto bolje, tako i ja sa svojim albumom Tridesete i koncertima to pokušavam – dodala je Severina.

Pogledajte reklamu za Terme Čatež sa Severinom u glavnoj ulozi:

makonda-tracker