velika promena

Ćerka Aleka Boldvina i Kim Bejsinger o svojoj borbi sa ANOREKSIJOM: Mnogo vremena mi je bilo potrebno da prihvatim sebe! (FOTO)

0

Postala je inspiracija svim devojkama koje vode sličnu borbu kako bi zadovoljile neke nepostojeće standarde.

ajrlend boldvin
ajrlend boldvinfoto: Profimedia

Ajrlend Boldvin progovorila je o svojoj borbi sa anoreksijom u prošlosti.

 

U četvrtak ova manekenka otkrila je da se dugo borila sa mnogim poremećajima ishrane u nekoliko fotografija na svom Instagram profilu. Podsetila se trenutka kada je bila anoreksična.

 

sećanje na anoreksiju
sećanje na anoreksijufoto: Instagram Printscreen

Nakon fotografije je usledilo objašnjenje kako bi ona jela neki obrok ili samo zagrizla hranu i odmah trčala u najbliže kupatilo da pronađe svoje tablete za varenje ili bi trčala do trenutka kada više ne bi osećala noge.

 

ipak ne!
ipak ne!foto: Instagram/printscreen

Boldvinova je rekla da je okidač za te njene nezdrave navike bio niz negativnih komentara na društvenim mrežama. Objasnila je to jednom porukom:

Svaki put kada bi mi neko rekao da sam previše visoka ili previše debela za neki posao, ja bih trčala na traci za jedno veče onoliko koliko traju tri epizode serije "Friday night lights"."

Dodala je i:

Borila sam se sa mnogim poremećajima ishrane i problemima sa fizičkim izgledom kada sam bila mlađa i bilo mi je potrebno puno vremena kako bih pronašla ljubav prema sebi i prihvatila samu sebe."

Sada mnoge pozante ličnosti razumeju, kako kaže Arjlend, da nije bilo vredno osećati toliki bol i osećaj samodestrukcije.

 

Poručuje svim mladim ljudima da vole sebe jer su lepi takvi kakvi su.

Uživajte u hrani!"

 

beachfefe ?@solidandstriped

A post shared by Ireland Basinger-Baldwin (@irelandbasingerbaldwin) on

U toku 2017. godine nekoliko puta je Boldvinova obračunavala sa svima koji su je sputavali da uspe u životu uglavnom rečima da je ovo ona.  Mogu da je prihvate ili ne, ali da više neće osećati sramotu zbog svog tela i satima popravljati svoje fotografije zarad tuđih komentara.

 

Smatra da prema svom telu svako treba da se ophodi sa poštovanjem koje i zaslužuje. Njen život je, kako kaže, jedno putovanje na kome pokušava da pronađe bolju sebe i da će tako nastaviti koliko god može.

 

U februaru ove godine bila je ponosna na sebe kada je ostvarila jedan svoj san, pojavivši se u PETA kampanji kao što je njena majka, Kim Bejsinger, to uradila pre 25 godina.

Vežbajte i hranite se zdravo da biste svom mozgu i svom telu pružili ono najbolje. Pronađite ravnotežu. Život je prekratak", poručuje Ajrlend Boldvin.

 

makonda-tracker