bez srećnog kraja

Sećate li se svih RIJALITI PAROVA? Neke su se ljubavi završile TRAGIČNO!

1

Danas, kada pomenemo rijaliti ljubav, prva asocijacija su Luna i Sloba, ali ima i onih zaboravljenih koji su svojevremeno plenili pažnju javnosti.

luna i sloba
luna i slobafoto: Youtube Printscreen

 

Slobodan Radanović i Luna Đogani su važili ne samo za najpopularniji rijaliti par ove zemlje trenutno, već verovatno i za najpopularniji par uopšteno. Njihova veza ganula je milione i milione gledalaca u Srbiji, a ono što se svi pitali jeste može li opstati ova ljubav, što se na kraju ispostavilo kao dobro pitanje, a odgovor je bio "ne".

 

Pokušali smo da se prisetimo nekih rijaliti parova koji su obeležili poslednjih deset godina srpske televizije i da vidimo je li ijedan opstao u životu.

 

Rekapitulacija od prvog prikazivanja Velikog brata 2006. godine, pa sve do danas.

 

Ena i Marko

 

Prvi i verovatno najznačajniji rijaliti serijal jeste bio prvi ciklus Velikog brata u kom je na kraju pobednik izašao smerni momak Ivan Ljuba. Ipak verovatno je većini ljudi jedan od glavnih utisaka ostao ljubavni par Ena Popov i Marko Miljković. Oni su imali prvi seks u istoriji rijalitija na ovim prostorima, a vezu su nastavili i posle VB-a. Nije potrajala, a danas je Ena Popov ostvarena u ulozi majke, dok je Marko učesnik prve sezone "Zadruge".

 

Marko i Ena i prvi seks u rijalitiju
Marko i Ena i prvi seks u rijalitijufoto: Youtube Printscreen

 

Anabela i Mladen

 

Majka Lune Đogani i slavna srpska pevačica Anabela Atijas bila u VB vezi sa manekenom Mladenom Radulovićem. Par je čak bio pred svadbenim zvonima, ali se nagli raskid dogodio oko godinu dana nakon rijalitija.

 

Jelena Žeželj i Stevan Zečević Zeka

 

Tragična pogibija učesnika druge sezone Velikog brata Elmira Kuduzovića, Zorice Lazić i Stevana Zečevića značila je kraj i za burnu vezu Jelene Žeželj sa Zekom, a godinama nakon toga ona nije mogla da se oporavi. Danas se ovog događaja ceo region priseća uz veliku bol, a naravno da je posebno teško porodicama učesnika, kao i svima koji su u bilo kakvoj vezi bili sa nastradalima.

 

jelena žeželj
jelena žeželjfoto: Youtube/printscreen

 

Bane i Kaća

 

Kako su samo lep par činili Bane Janković i Katarina Živković u toku trajanja Farme, čovek bi pomislio da njihovoj ljubavi nikada neće doći kraj. Nažalost, nije to potrajalo predugo i posle nekog vremena oboje su krenuli svojim putevima. Bane je danas oženjen.

 

 

 

Nastavak na sledećoj strani

makonda-tracker