podrška

Osećam da nacija očekuje da i ja nešto kažem, evo... Nakon Veričinog pisma javnosti BESNO SE se oglasio njen suprug Veljko! (FOTO)

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 11

Una

22-08-2018 19:10h
pre par dana u stampi je izasao clanak pod naslovom "Ne dajte da vas gaze".
Citiracu jedan navod, pronadjite druge.
"Zapamti: dobre stvari pocnu da se desavaju kad se udaljis od negativnih ljudi".
U Srbiji jos uvek ima dovoljno mesta za svakog da rasprostre malo cebence,sedne i malo meditira, spusti strasti i pritisak, duboko udahne i poradi malo na sebi pre nego navali drvljem i kamenjem na drugoga.Svako od nas rodjenjem ima misiju na ovom svetu, otkrijte je i poradite na njoj ukoliko vec do sada niste.Pozdrav i sa srecom!

Mile

22-08-2018 20:04h
Hahahahahaha.

mira

22-08-2018 21:00h
Baš odgovori ! Na nivou ! Koga njih dvoje zanimaju , nego je Verica uzburkala javnost spominjući svoje mnogobrojne "pošteno zarađene" velike stanove i tako podstakla mnoge koji nešto znaju o tom njenom "poštenom radu" da se oglase . Koliko vidim oboje su na "vrlo visokom nivou" , plastificirana baba i nadriumetnik !

ono

22-08-2018 21:07h
...kad dođeš u grad, ugledaš veeeeliku, crvenu jabuku. Zagrizeš, a ona trula... Pa, kad kreneš da pljuješ... Po svima.

Snežana R.

23-08-2018 08:59h
Baš pismen čovjek, a ima i šta da napiše!

Takooo

23-08-2018 09:42h
I onome ko ozeni zenu stariju toliko da mu moze baba biti, isto ima neki problem s mozgom, zar ne

gedza

23-08-2018 09:55h
Sto bi moja pokojna baba rekla: " Nasla vreca zakrpu" .....

ss

23-08-2018 19:58h
jadni su oboje

Lila

24-08-2018 04:06h
Samo dokazujete da ste teški malogradjani ma koliko stanova imali
????
Jadni ste oboje.

Jeca

26-08-2018 16:38h
Eto, ja se potpuno slazem sa njim. Recnik je malo vulgaran, ali sustina je tu. Ozbiljno smo poremetili kriterijume. Recnik novinara je svodi na "brutalno izgleda" i sl. Kao da je to bitno. Nase devojke nisu najlepse. Verujte, zivim u inostranstvu. Kada takve, sa napucenim ponasanjem i stajlingom nase strade dodju, eventualno "upecaju" Balkanskog kamiondziju. To je taj nivo i izgled koji privlaci samo takve.

Sanja

25-10-2018 17:48h
Boze kakvi su!
Ona se trudi da izgleda mladje, a on starije i zapusteno...
Sve u svemu teski kompleksasi.
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: