PRETERANO

Bizarna pravila koja ne uključuju samo ovaj kraljevski par: Ovo je razlog zbog čega princ Vilijam i Kejt Midlton NEMAJU starateljstvo nad svojom decom

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 2

8

22-08-2018 14:41h
Jasna je procedura i hijerarhija odnosa u kraljevskoj porodici,i kao deo drustvene odgovornosti ali i kao uspesnije regulisanje uzajamnih odnosa ,sto bitno utice i na kvalitetan odnos u porodicama uopste ,ali nije bas najjasnije zasto ta pravila ni malo ne podlezu modifikovanju jer ih vreme prilicno obesmisljava.Pa tako kraljica Elizabeta ,uz svo uvazavanje koje zasluzuje kao vladarka bi rebalo da svoje dodeljenjo starateljstvo koje podrazumeva siri opus ulaganja u decu ,kao najvredniju investiciju prepusti mladjim ,nepristrrasnim strucnjacima ,uz ucesce i rodielja ,u meri koja ne narusava glavni cilj, koji bi trebao da bude odgoj i osposobljavanje za zivot .Kompleksan pristup odgoja i staraeljstva nad decom u kraljevskoj porodici svakako ne bi smeo da bede jednosran ili pristrasan vec da se zasniva na konsultovanju strucnjaka i obitelji jer psihologija dece je bitan aspekt razvoja svakog deteta pa i kraljevske porodice.

Bubili

26-08-2018 10:21h
@8
Ok...Ali Čarls nikad neće biti kralj jer je davno jos abdicirao...
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: