bruka i sramota

JAVNOST ZAPREPAŠTENA: Kraljica popa održala govor u čast preminule Arete Frenklin, iskoristila ga za sopstvenu promociju! (FOTO)

0

Madona je na sinoćnoj dodeli MTV-ovih nagrada na kojima je održala govor u čast nedavno preminule Arete Frenklin zabezeknula javnost svojim nasmejanim stavom i pričom o sopstvenim muzičkim počecima.

foto: Profimedia

Na sinoćnoj dodeli MTV nagrada, organizatori su odlučili da odaju počast nedavno preminuloj kraljici soula Areti Frenklin. 

 

Iako su mislili da će Madona biti prava osoba koja treba da održi govor u čast pokojne pevačice, ovim potezom su zapravo razbesneli publiku i sve Aretine fanove. Tačnije, razbesneo ih je Madonin izgled i neslavni govor, prenosi Stil.

 

foto: Profimedia

Naime, ona se na bini pojavila u, najblaže rečeno, čudnoj kombinaciji, na kakve smo i navikli kada je u pitanju kraljica popa, ali je trenutak za to bio potpuno pogrešan.

 

Pored toga što je sve vreme nasmejana pozirala, da stvar bude još gora, u govoru koji je trajao desetak minuta, Madona je pričala o svojim muzičkim počecima, a pokojnu Aretu Frenklin spomenula je kada se naglas prisetila da je na nekoj audiciji pevala baš njenu pesmu.

 

foto: Profimedia

"Ništa od ovoga se ne bi desilo bez naše kraljice soula", priznala je Madona, stavljajući svoju karijeru u prvi plan i istakavši da je postala najpopularnija pop pevačica na svetu.

 

"Ona me je odvela ovde gde sada jesam i znam da je uticala na mnoge ovde prisutne. Hvala Areti što nam je svima davala snagu", rekla je pop pevačica.

 

Odmah nakon njenog govora, Tviter se usijao, a korisnici su ostavljali besne komentare kako Madona treba da se stidi ovog govora, jer je bio samopromocija i nije se dovoljno fokusirao na Aretu Frenklin.

 

Mnogi su se zapitali zbog čega je izabrana baš ona, a oglasili su se čak i uticajni ljudi iz sveta kulture.

 

foto: Reuters

"Ovakvo nepoštovanje jedna ikona poput Arete Frenklin ne zaslužuje. Legendi odaješ čast pričajući njenu priču, ne svoju", napisala je čuvena američka kostimografkinja Nina Parker.

 

 

makonda-tracker