Maja Nikolić vodi domaći izbor za Eurosong u haljinama Meline Džinović

0
Voditeljka Maja Nikolić za Story.rs otkriva da će i ove godine 26. februara biti domaćin izbora za nacionalnog predstavnika za Eurosong u Dizeldorfu, a da će se pred milionskim auditorijumom pojaviti u haljinama Meline Džinović

Lepa voditeljka prošle godine oduševila je gledaoce RTS-a svojim šarmom i gracioznošću, pa ne čudi što će opet biti u u ulozi domaćina ovog prestižnog takmičenja.

- Prošle godine emisija Tri pa jedan za Oslo na RTS-u oborila je sve rekorde gledanosti, jer je naš izbor gledalo tri miliona gledalaca te večeri. Emisija se našla među deset najgledanijih u 2010. godini. Ponovo imam tu čast i zadovoljstvo da budem domaćin ovog izbora. Ono što mogu da obećam u ime svoje kuće jeste da ćemo dati sve od sebe da našim gledaocima u ovim lošim vremenima pružimo malu oazu kvalitetne muzike i dobre zabave za celu porodicu. Pred celim timom je veliki posao i velika odgovornost. Svi smo svesni činjenice da je takmičenje za Pesmu Evrovizije omiljeno i da uvek izaziva posebnu pažnju – otkriva za Story.rs Maja, koja će se za ovu priliku poneti nekoliko kreacija iz kolekcije Meline Džinović.

- O mom stajlingu se brine Jelena Svetličić. Ona je bila zadužena za moj izgled i prošle godine i reakcije su bile neverovatne. Mislim da smo pomerile standarde u TV emisijama. Ove godine se radujem i saradnji sa Melinom, od nje očekujem mnogo jer sam oduševljena njenim modelima i zadovoljstvo mi je što ćemo sarađivati - govori lepa voditeljka.

Danilo Mašojević

makonda-tracker