potpuno iskren

Upoznali smo se na Instagramu: Saša Kovačević otkrio SVE DETALJE ODNOSA SA ZORANOM (FOTO)

0

Budući da retko govori o svom privatnopm životu, poznati pevač je svoju ljubav dobro krio od očiju javnosti. Sve do sada. 

 

A post shared by Sasa Kovacevic (@sashakovacevic) on


Inače, Saša i Zorana su se upoznali na društvenim mrežama, a zatim uplovili u vezu.

 

Zoranu sam upoznao na Instagramu. Nešto smo se lajkovali, pa ušli u konverzaciju i eto nas zajedno i godinu dana kasnije", rekao je Kovačević u jednoj emisiji.


Saša važi za jednog od najzgodnijih pevača na našoj estradi, zbog čega ga često opsedaju obožavateljke. Ističe da je za njegov izgled, sem genetike, zadužena i stroga disciplina u vežbanju.

 

Disciplina i samo disciplina za sve što radim. Dešava mi se da nekad preskočim trening, ima perioda, ali uvek se trudim da istreniram ma koliko bio umoran i neispavan, da odvežbam pola sata do sat, koliko god imao vremena. Ali kontinuitet mora postojati i upornost. To je ključ svakog uspeha u životu, naravno ima tu i faktor sreće, ali mislim da je ključ svega u životu istrajnost".

 

 

Saša isto tako studiozno priprema svoj solistički koncert, pa zbog toga publika već duže vreme čeka na njega.

 

Brat i ja se uvek 101 posto posvetimo svemu, tako da bih u slučaju spremanja svog koncerta u Areni voleo da imam bar šest meseci da se studiozno pripremim. Kad god budem osetio da postoji pravi trenutak da izdvojim to vreme i posvetim se pripremama, desiće se taj koncert", iskren je Kovačević.


Saša nikada nije krio koliko je vezan za Iskru, ćerku njegove devojke Zorane.

 

Nastavak pročitajte na sledećoj strani

 

makonda-tracker