Vuk Kostić: Bili smo na pragu avanture

Iako su se u strasnim trenucima sreli jedino pred kamerama, glumac Vuk Kostić ne krije da se uzdržao od intimiziranja sa koleginicom Milicom Milosavljević samo zato što je svoje srce poklonio drugoj devojci
0
1 / 4 Foto: Predrag Pešić

Nakon nedavnog raskida dvogodišnje veze popularni glumac Vuk Kostić (31) ponovo je zaljubljen, ali pošto izričito želi da svoju romansu sačuva od javnosti, poigrao se sa svojim emocijama pred kamerama. Naime, on je prvi put u karijeri glumio u jednom muzičkom spotu, a reč je o novoj pesmi Tropiko benda - Misliću na tebe i to sa mladom koleginicom Milicom Milosavljević (21). Njih dvoje su savršeno dočarali radnju spota u kome Milica vara i ostavlja Vuka, ali nežne i romantične scene sa snimanja nisu preneli u svoju privatnost, a Kostić objašnjava i zbog čega.

- Milica je veoma atraktivna devojka zbog koje bi mnogim muškarcima zastao dah i da moje srce nije obećano i zaveštano drugoj, možda bi se među nama desilo nešto više. U ovim okolnostima, međutim, sve je ostalo na obostranim simpatijama i privlačnosti na prvi pogled - priča glumac i otkriva da je tokom snimanja zajedničkih scena ipak bio na iskušenju.

- Najčešće su me pratile scene eksplicitnog seksa i nasilja s tim što mi je uvek bilo lakše da skočim sa zapaljene zgrade, nego da se pred kamerama poljubim sa devojkom. Nikada se ni sa jednom devojkom nisam poljubio na snimanju sve do ovog zajedničkog rada sa Milicom. Bili smo na pragu avanture i pod drugim okolnostima sigurno bih nastavio druženje sa njom i nakon snimanja spota. Ovako je tog dana naše prelepo poznanstvo samo započelo, a te scene su moj osvrt na vreme zaljubljenosti koje i dalje traje. U spotu sam ranjeni lav slomljenog srca jer ona nije htela da me sačeka da se vratim iz zatvora - smeje se Vuk i dodaje da je ponosan na činjenicu što svima sa strane deluje kao da sa Milicom i privatno deli strasne trenutke.

- Možda je teško poverovati u to jer su  kadrovi savršeno odglumljeni, ali sve je to moj posao - ističe Vuk koji je trenutno veoma zaljubljen.

- Shvatio sam da javnost zna da pokvari neke lepe i iskrene emocije i trenutno nisam spreman da rizikujem obelodanjujući informacije iz svog privatnog života  - iskren je Kostić koji se za Story osvrnuo i na nedavne komentare svog kuma, glumca Branislava Tomaševića, koji je u 2011. najavio Vukovu ženidbu.

- U restoranu Violeta, kućo stara pravili smo lovačko veče, a prijatelji i kum Bane zadirkivali su me da ću ih iznenaditi tako što ću objaviti da je zapravo reč o momačkoj večeri. Nije ni to isključeno, ali nisam siguran da će se dogoditi u 2011. godini - zaključuje kroz smeh glumac čija emisija Zadrži dah sa Vukom Kostićem beleži sve veću gledanost na TV Happy.

- Krenuli smo iz čistog avanturizma, ali sada već postajem pravi televizijski čovek kome su bitni i rejtinzi, a Zadrži dah se do sada pokazao veoma zanimljivijim publici - kaže Vuk koji nestrpljivo očekuje februarsku premijeru filma Neprijatelj, reditelja Dejana Zečevića, u kom igra jednu od glavnih uloga.

Nikola Rumenić

makonda-tracker