EKSKLUZIVNO - Milan Popović: Severina i ja nikome nismo pričali o svojoj vezi

0
Srpski kralj bakra prvi put komenatriše priče o vezi sa pevačicom Severinom Vučković i tvrdi da su sve njegove i njene izjave na temu romanse izmišljene

Koliko je ozbiljna veza biznismena Milana Popovića govori i činjenica da se srpski kralj bakra odnedavno javlja i na lični telefon svoje voljene devojke Severine Vučković. Zbog toga smo, umesto sa lepom brinetom, obavili kraći telefonski razgovor sa njim, na temu bure koju je u javnosti uzrokovala vest o njihovoj vezi.

- Severina i ja nemamo šta da kažemo o našem privatnom životu. Niko od nas ništa nije izjavljivao – kaže Milan, a na naše podsećanje da je Severina za hrvatski magazin Gloria i Večernji list, između ostalog, izjavila kako joj je Milan rekao da je voli više od aviona i da joj se dopada kako joj na uvce svira gitaru, Popović nam je saopštio sledeće:

- To su stvari koje nisu smele da budu objavljene, a ipak su dospele u javnost. Ako želite sa Severinom da pričate o njenoj profesiji, mogu vam je dati da razgovarate – bio je izričit Milan koji nije želeo da nam otkrije ni hoće li sa svojom voljenom zajedno slaviti Dan zaljubljenih.

- Nikakve izjave nećemo da dajemo po pitanju naših ličnih života – kaže Popović koji se u domaćim medijima pre veze sa Severinom, proslavio romansom sa popularnom voditeljkom Katarinom Šišmanović.

Iako sada tvrdi da ne voli da priča o svojoj privatnosti, upravo on je pre dve godine, sa ličnog mejla, našoj redakciji prosledio fotografije na kojima je bio u zagrljaju Šišmanovićeve. Zbog čega, međutim, ne voli da eksponira svoju vezu sa atraktivnom Seve, za sada nam nije poznato.

Nikola Rumenić

makonda-tracker