neoprostivo

Optužbe za seksualno uznemiravanje se nastavljaju: Donald Tramp mi se nabacivao, on se nabacuje svim ženama!

0

Kada ste pomislili da se više ništa ne može desiti u predsedničkoj porodici, prevarili ste se. Kontraverzne priče se nastavljaju.

donald tramp
donald trampfoto: Profimedia

Skandali u Beloj kući se nastavljaju, a na meti su svi.

 

Nakon što je iznela sav prljav veš Melanije Tramp i njenog bunta protiv supruga, Omarosa Manigolt podigla je 4 nove optužnice protiv predsednika SAD-a.

 

 

A post shared by OMAROSA (@omarosa) on

 

Bivša radnica Bele kuće optužila je Trampa da joj se nabacivao.

Donald Tramp se nabacuje svim ženama. Ponaša se neprimereno prema svim ženama. I da, tu uključujem i sebe. Ja sam deo tog broja žena kojima je Donald Tramp govorio neprimerene stvari i koje posmatra neprimereno", izjavila je Omarosa juče u emisiji "The Karen Hunter Show".

U svojim memoarima Manigolt je detaljno opisala susret predsednika sa gospođom zaduženom za nekretnine. Naime, Tramp je gospođu dodirivao tokom snimanje epizode za "Tv Guide", koje je i ona bila deo. Osim što ju je dodirivao, on joj je upućivao razne neprijatne i skandalozne reči.

 

donald i melanija tramp
donald i melanija trampfoto: Profimedia

Manigolt je komentarisala i Melaniju Tramp, tvrdeći da prva dama želi da se razvede od kontraverznog biznismena već neko vreme.

To je moje lično mišljenje, nakon našeg petnaestogodišnjeg poznanstva. Poznajem Melaniju otkad su se ona i Donald verili, ne venčali, nego verili", dodala je Manigolt u svom gostovanju.

Omarosa smatra da Melanija više ne može očima da pogleda Donalda. Već je nekoliko puta imala izjave koje su bile u potpunoj suprotnosti od stavova njenog muža. To je presedan u istoriji svakog predsedničkog para - videti prvu damu kako ide protiv svog supruga.

 

Osim ovih optužbi, Omarosa je Trampa optužila i za rasizam i mizoginiju.

 

 

makonda-tracker