presrećni

Kada sam to rekla Ivanu on se oduševio: Jelena Tomašević podelila RADOSNE VESTI (FOTO)

1

Što vreme dalje odmiče uzbuđenje sve više raste. 

foto: Miloš Nadaždin
foto: Miloš Nadaždin

Poznati kao jedan od najskladnijih parova na našoj domaćoj sceni, Ivan Bosiljčić i Jelena Tomašević uživaju u svakom trenutku koji mogu da ugrabe za sebe. Poznati par se nedavno pojavio na Sarajevo film festivalu gde su oduševili sve prisutne. Jelena i Ivan su ove dane iskoristili za odmor i rekreacij, a poznati pevač otkrio je nekoliko fenomenalnih detalja.

 

 

Međutim, po povratku u Srbiju, Jelena Tomašević i Ivan Bosiljčić posvetili su se sasvim drugačijim stvarima. I dok uživa u pripremanju ćerkice Nine za prvi razred, Jelena Tomašević primila je neočekivan poziv.

 

Nastavak pročitajte na sledećoj strani

 

 

foto: Miloš Nadaždin

Fantastična priča se desila još pre dve godine na osvešćenju hrama u Baru gde su bili neki od Noćnih vukova i tu su me čuli kako pevam neke izvorne pesme. I ove godine sam dobila poziv u znak srpsko-ruskog prijateljstva da se pojavim u Krimu gde ću pevati dve pesme na ruskom. Kada sam to rekla Ivanu on se oduševio jer ide i kao moja podrška i kao moj prevodilac.

 

Budući da jako dobro govori ruski jezik, sve je zanimalo da li je upravo Ivan podučavao svoju suprugu ruskom jeziku.

 

Nisam, ja sam bio na nekom kratkom putu i kad sam se vratio ona je već nasnimila neki klip na ruskom jeziku, ja je pitam otkada to, ona kaže od jutros. Rekoh blago tebi kada si to uspela od jutros", pohvalio je Ivan svoju suprugu.

 

Iako su oboje posvećeni svom poslu, Ivan i Jelena ne kriju da im je na prvom mestu ćerkica koja će uskoro krenuti u školu.

Još 15 dana pred školu, kreće u prvi razred. Već nas hvata trema", rekla je za Blic Jelena Tomašević.

 

 

 

makonda-tracker