Čarli Šin: Ne umirem

3
Iako su članovi njegove porodice i prijatelji veoma zabrinuti za njegovo zdravstveno stanje i strahuju da se ponovo vratio drogama, glumac Čarli Šin poručio je iz bolnice u koju je primljen zbog bolova u stomaku, da će sa njim sve biti u redu
foto: BANG
foto: BANG

Problematična holivudska zvezda Čarli Šin primljen je juče u urgentni centar nakon što mu je pozlilo usled jakih stomačnih bolova. Kako strani mediji prenose, hitnu pomoć alarmirale su njegove prve komšije, inače lekari, kojima se neko iz Čarlijeve kuće obratio za pomoć i medicinski savet.

Kako je izjavila Čarlijeva prijateljica porno zvezda Kejsi Džordan, neposredno pre napada četrdesetpetogodišnji glumac popušio je značajnu količinu kokaina. Međutim, ovo je preko svog prijatelja Stiva Brodersena Šin sam demantovao i poručio svima da njegov život nije u opasnosti.

Osoblje zdravstvenog centra u kojem je smešten zaključilo je da njihov pacijent ima problem sa povredom hernije do čega je došlo kada se glumac intenzivnije nasmejao gostujući u jednom televizijskom programu. On je i ranije patio od sličnih simptoma, ali će u ovom slučaju zbog težine tegoba najverovatnije već koliko sutra biti operisan.

Glumčevi roditelji Dženet i Martin Šin, vrlo brzo su se našli u bolnici uz svog najmlađeg sina i veoma su zabrinuti, a nad glumčevom posteljom bdi i glumica Deniz Ričard, njegova bivša supruga sa kojom ima ćestogodišnju ćerku Lolu i godinu dana mlađu Sem, za koju očevici kažu da deluje veoma rastuženo.

Za razliku od njih, Čarlijeva još uvek zakonska supruga Bruk Miler donela je odluku da ovog puta ocu svojih jednoipogodišnjih blizanaca Boba i Maksa neće otići u posetu.

- Neću ići u bolnicu. Čarliju će biti dobro – kratko je izjavila Bruk.

makonda-tracker