Glossy PRIČA NEDELJE

Nataša Bekvalac završila u bolnici: PATNJA I STRES bili su jači od pevačice

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 6

Dr..Jazz

16-08-2018 11:19h
Manje tezge i manje promiskuiteta.

samo pitam

16-08-2018 11:25h
Da li su zlobnici i poštovaoci nasilnika zadovoljni, ili žena treba da se razboli do neizlečivosti, dok junak ganja motor i želi sa advokatima oteti njenu imovinu?

Marko

16-08-2018 13:05h
Očigledno joj ne prija crnogorsko primorje, Ibica je zakon !

boky

16-08-2018 15:21h
vucara se na sve strane po moru kopnu i vazduhu. nije ni cudo da je pala. smanji promet

R.S.

16-08-2018 16:32h
Ma kakav stres.Koristi trenutke slave koje je dobila odličnom glumom napaćene žene. Trči s tezge na tezgu, ne jede redovno, malo spava. Da ona radi za 200 eura mjesečno i treba spremiti djecu u školu to bi bio stres.

Loli

16-08-2018 20:59h
Folirantkinja do korica. Kod nje je interes pare i karijera iznad svega. Mozda je trudna sa cetvrtim srecnikom.. jadan on.
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: