iskreno

Veljko Ražnatović o svojim izborima: Majčina popularnost me je naterala da još jače grizem

1

Mladi bokser odlučio je da progovori o predsrasudama i problemima sa kojima se sreće na početku svoje karijere i šta ga motiviše da to prevaziđe.

veljko ražnatović
veljko ražnatovićfoto: Damir Dervišagić

Veljko Ražnatović, sin popularne pevačice Svetlane Cece Ražnatović i Željka Ražnatovića, počeo je profesionalno da se bavi boksom iz posebnih razloga koje je odlučio da otkrije ekskluzivno za magazin "Story".

 

Većina novina danas o mladom bokseru piše stvari koje nisu u skladu sa istinom i Veljko priznaje da mu nije prijatno kad vidi čega sve tu ima. Svestan je da je stalno na meti medija zbog svoje porodice.

 

Želeo je da se oslobodi stereotipa "mamin sin" koji za sobom "vuče" već neko vreme, te je zbog toga izabrao borilački sport.

Možda me je stereotip i naterao na jedan ovako zahtevan sport gde nema ni mame ni tate, ni babe, ni dede, već sam ulazim u ring i u tim konopcima se borim za život protiv drugo čoveka", priznaje Veljko.

Privlači ga slava nakon dobijenog meča i misli da ništa ne može da nadmaši osećaj kada dvorana odjekuje njegovim imenom. Ne misli da njegovo imenovanje kao "Cecin sin" umanjuje njegovu ostvarenu pobedu.

Ja jesam Cecin sin i od toga ne mogu niti želim da pobegnem. Ali takođe sam i Željkov sin i Anastasijin brat", rekao je Veljko za magazin "Story".

Veruje da će doći dan kada će ga zvati njegovim imenom i prezimenom. Protiv predrasuda koje postoje oko njega povodom majčine popularnosti naučio je da se bori.

To me je samo nateralo da još jače grizem. Sve loše komentare koje sam o sebi čuo ili pročitao koristio sam kao gorivo da nastavim dalje, da preguram teške momente."

Veljko veruje da će od ovog trenutka on samo napredovati još više jer je puno uložio i jer uz sebe ima porodicu.

 

 

makonda-tracker