otvoreno

Miloš Biković o ljubavnim problemima: Moja prednost u odnosu na devojke traje svega 10 sekundi

0

Trenutno jedan od najpoznatijih i najatraktivnijih srpskih glumaca prilično čvrsto stoji na zemlji kada su u pitanju njegovi odnosi sa lepšim polom.

miloš biković
miloš bikovićfoto: Dragana Udovičić

Srpski glumac Miloš Biković jedan je od retkih glumaca naše mlađe generacije koji je uspeo i van granica Srbije.

 

Nije prošlo puno vremena nakon njegovih filmova i serija u Srbiji, kada ga je Nikita Mihalkov prvi put primetio, a kasnije i ostali reditelji.

 

Naš glumac trenutno najviše snima u Rusiji, gde je svoju poslednju devojku i upoznato. Naime, Biković je na snimanju filma "Led" započeo romantičnu vezu sa Aglajom Tarasovom. Sada je ona, nažalost ili na sreću drugih devojaka, Bikoviću samo bivša devojka.

 

Ekskluzivno za magazin "Story" Biković je priznao kako sebe vidi u odnosima sa devojkama. Budući da je filmska zvezda, mnogi veruju da on i ne mora da prilazi devojkama.

Meni je lakše da se upoznams devojkom, jer pod uslovom da zna ko sam, vrlo je jasno da joj neću nauditi u banalnom smislu. Može da se oseća opušteno i upusti u sa mnom u razgovor, ali to ne znači da mogu da budem kreten", rekao je Biković.

Smatra da ako je devojka pametna, njoj neće biti dovoljno samo to što je on popularan. Veruje da mora i on da poseduje neku mušku, odnosno ljudsku vrednost.

 

Svestan je da ga u Rusiji doživljavaju ili kao privlačnog, ali distanciranog ili kao privlačnog a tradicionalnog. Ipak, ističe da ga tamo doživljavaju drugačije nego u Srbiji.

 

U novom filmu zaigraće ponovo sa bivšom devojkom Aglajom Tarasovom. Za nju ima samo reči hvale.

Mi smo ostali kolege. Ona je odlična glumica i mislim da će uskoro napraviti uspeh na međunarodnoj sceni. Sam sam je preporučio za taj film, čiji sam koproducent", priznao je.

miloš biković i aglaja tarasova
miloš biković i aglaja tarasovafoto: Profimedia

 

makonda-tracker