ne gubi vreme

Sofija Milošević ima novog dečka?

4

Nekoliko dana nakon što je odjeknula vest da su Sofija Rajović i fudbaler Adem Ljajić raskinuli, manekenka se našla u društvu drugog muškarca.

požurila
požurilafoto: Damir Dervišagić

Kako prenosi Alo!, Sofija je spažena u društvu novog dečka ispred restorana u "Beton hali". Ona ga je čvrsto držala za ruku i nije se odvajala od njega. Očigledno je da nije mnogo marila za poglede i mišljenja prisutnih.

 

- Ona ne želi da se sazna da već ima novog partnera. S obzirom na to da je tek nedavno procurila informacija da je ostavila Adema, želela je da ostavi utisak fine i smerne devojke. Znate već kakav je narod i šta će sve da se priča ako se sazna da je već našla novog dečka." - kaže anonimni izvor za „Alo!“ i dodaje:

Sofija Milošević bila je u vezi s fudbalerom Ademom Ljajićem skoro tri godine. Zajedno su živeli u Italiji i iako su svi mislili da će se venčati, izgleda da Sofija ipak nije bila spremna da se uda za fudbalera. A ko je novi izabranik manekenke, još uvek je nepoznato.

Reč je o mladiću koji je donekle javna ličnost, međutim ona to krije kao zmija noge. Iako često izlaze zajedno, on je vodi na ručkove i večere, ali tada se pretvaraju da su samo prijatelji kako niko ništa ne bi posumnjao." - zaključuje izvor.

 

makonda-tracker