Dino Merlin iz publike bodrio Aleksandru Radović, Ninu Badrić, Karolinu Gočevu i Mayu Sar

3
Četiri pop pevačice Aleksandra Radović, Nina Badrić, Karolina Gočeva i Maya Sar u sredu uveče su održale spektakularan koncert u Bosanskom kulturnom centru, a svojim prisustvom je ovaj događaj uveličao i Dino Merlin

Četiri dame su udružile snage i zajedno su podržale projekat čiji je cilj podizanje svesti o raku grlića materica i podrška ženama obolelim od ove bolesti. Aleksandra Radović, Nina Badrić, Karolina Gočeva i Maya Sar su za potrebe ove kampanje snimile zajedničku numeru Moj je život, moja pjesma koju kao autor potpisuje šarmantna Maya Sar. Posle velikog uspeha ove pesme za koju je snimljen i odličan spot, četiri izvrsne pevačice su se udružile i u nameri da održe zajednički koncert u Bosanskom kulturnom centru u Sarajevu.

Raspevano veče proteklo je u odličnoj atmosferi, a publika je sa ovacijama oduševljenja dočekala svaku od raspevanih dama koje su suvereno vladale scenom. Nesvakidašnje druženje nije želeo da propusti ni ovogodišnji predstavnik Bosne i Hercegovine na Eurosongu legendarni Dino Merlin, koji nije štedeo aplauze za pripremljeni program.

Danilo Mašojević

Pogledajte uživo izvođenje numere Moj je život, moja pjesma u Bosanskom kulturnom centru:

makonda-tracker