Penelope Kruz i Havijer Bardem: Dobrodošlica sinu

0
Prema rečima njihovog predstavnika za štampu, španski par oskarovaca Penelope Kruz i Havijer Bardem još prošle nedelje su postali roditelji sinčića čije ime još uvek nije poznato
foto: BANG
foto: BANG

Samo nekoliko dana pre nego što se talentovani Havijer Bardem po drugi put našao na listi nominovanih za nagradu Oskar u kategoriji najboljeg glumca, njegova supruga Penelope Kruz otišla je u jedno losanđelesko porodilište gde je donela na svet njihovo prvo dete.

- Prošle nedelje, Penelope i Havijer poželeli su dobrodošlicu u porodicu svom prvom sinu. Beba i oba roditelja osećaju se odlično – poručili su glumci putem svog predstavnika štampu.

Ime sinčića za sada nije poznato, ali to ne treba da čudi pošto su Penelope i Havijer od samog početka svoje veze veoma vešto krili detalje iz svog privatnog života i skloni su tome da informacije medijima plasiraju na kašičicu. Tako je prošlog jula javnost sa dve nedelje zakašnjenja saznala za njihovo tajno venčanje na Bahamima, a vesti o prinovi koju iščekuju podelili su tek kada je tridesetšestogodišnja lepotica zašla duboko u peti mesec trudnoće.

Inače i Penelope i Havijer više puta su bivali nominovani za nagradu Oskar. Bardem je zaradio ovo eminentno priznanje koje Američka filmska akademija dodeljuje svake godine za dostignuća u oblasti kinematografije za najboljeg sporednog glumca u filmu Nema zemlje za starce 2007. godine. Penelope je svoju statuetu dobila naredne godine za ulogu u ostvarenju Ljubav u Barseloni na čijem snimanju je i otpočela romansa ovo ovo dvoje talentovanih kolega koji su pre toga dvanaest godina bili dobri prijatelji.

makonda-tracker