Milica Dražin: Nikada nisam bila u vezi sa Danilom Ikodinovićem

5
Nakon nekoliko dana medijske hajke, stomatološka sestra Milica Dražin iz Novog Sada koja je predstavljena kao ljubavnica Danila Ikodinovića konačno je progovorila o svom odnosu sa njim

- Obraćam Vam se povodom natpisa u novinama koji se tiču eventualnog razvoda Nataše Bekvalac i Danila Ikodinovića. Označili ste me kao ljubavnicu Danila Ikodinovića, kao krivca, brakolomnicu i samim tim kao nemoralnu devojku. Nakon velikog šoka koji sam pretpela i ja i moja porodica, zbog svojevrsne hajke koja se vrši protiv mene, želim javnosti da kažem:

Nikada nisam bila u vezi sa Danilom Ikodinovićem. Jedina moja veza sa njim je nekoliko površnih komunikacija kada smo se sretali u gradu na raznim mestima. Nikada nisam bila ni u kakvoj ljubavnoj, emotivnoj niti bilo kakvoj vezi sa dotičnim čovekom. Naslovne strane, moje fotografije, objavljivanje imena i prezimena, stavljanje mene u taj kontekst, označavanje kao krivca, nanelo je veliku bol ne samo meni već i mojoj porodici. Ne ulazim u pozadinu i razloge svega ovog, samo Vas najljubaznije molim u svoje ime i ime moje porodice da prestanete sa progonom, i sa ovom pričom koja nema apsolutno nikakve veze sa istinom. U protivnom porodica Dražin biće primorana da se obrati nadležnim organima i pravdu potraži na sudu. Molim Vas da ne opsedate moju porodicu, da ne zovete ordinaciju Dražin ( ukoliko Vam ne treba neka stomatološka intervencija jer cela moja porodica su zdravstveni radnici ) i ovakvim potpuno neistinitim objavama ne učestvujete u širenju laži i nanošenju i bola i uvreda porodici Dražin.

S poštovanjem Milica Dražin, stomatološka sestra sa porodicom – stoji u saopštenju koje je Milica poslala medijima.

Jelena Kulović

makonda-tracker