Željko Mitrović žrtva zavere

24
Vlasnik Pink media international Željko Mitrović kontinuirano je trovan, objavljeno je na televiziji Pink

Vlasnik Pink media international Željko Mitrović, koji je bio na ivici smrti, žrtva je zavere. Najnovije analize rađene u Nemačkoj pokazuju da je Mitrović trovan. To istovremeno demantuje sramna medijska nagađanja i čaršijske priče da je njegova bolest posledica korišćenja opijata i neurednog života. Sada su na potezu policija i tužilaštvo.

Benzen, olovo i arsenik nađeni su u krvi direktora Pink medija grupe Željka Mitrovića, pokazuju analize nemačkih lekara.

To je potvrdio doktor Nikola Milinić, koji je primio Mitrovića na lečenje u KBC Bežanijska kosa. Po prijemu u bolnicu, Mitrović je bio u jako lošem stanju, kaže profesor doktor Nikola Milinić. Iako je dijagnoza aplastične anemije postavljena tri dana nakon što je Mitrović primljen u bolnicu, nagađalo se se da je takvo njegovo stanje izazvano korišćenjem opijata, što lekari kategorički negiraju. Doktor Milinić naglašava da Mitrović nema ni leukemiju, ni rak niti HIV, kao šte se spekulisalo.

Sada su na potezu tužilaštvo i policija koje treba da utvrde ko stoji iza pokušaja trovanja vlasnika najveće medijske kuće u Jugoistočnoj Evropi – piše na portalu Pink media international-a.

makonda-tracker