PRESREĆNI

Njihov praznik upriličila je JOŠ JEDNA OSOBA: Ovako Jala Brat slavi PRVU GODIŠNJICU BRAKA (FOTO)

0

Iako svoju intimu čuva daleko od očiju javnosti, poznati muzičar nije odoleo, te je nedavno otkrio nekoliko detalja koji su potpuno oduševili obožavaoce. 

foto: Youtube Printscreen
foto: Youtube Printscreen

Prošlo je godinu dana otkako je poznati muzičar stao na ludi kamen. Jala Brat danas slavi godišnjicu braka sa lepom Almom, a iako ne voli da svoju lepšu polovinu eksponira u javnosti, Jala se ovaj put javno obratio svojoj izabranici rečima koje bi svaka dama poželela:

 

Voljena moja, srećna 1. godišnjica braka, hvala ti za svu podršku jer inače ne bih bio tu gde jesam, hvala ti za bezuslovnu ljubav jer bez nje ne bih znao šta znači voleti, hvala ti za razumevanje jer ko bi drugi izdrzao ovakvog mene, hvala što svaku moju manu pretvoriš u nešto pozitivno, a ja najbolje znam koliko težak znam biti i kroz šta sve prolaziš i opet me svaki put na vratima i dočekaš i ispratiš sa osmehom. Na kraju hvala za najljepšu godinu u mom životu, voljena si i tako ce ostati do zadnjeg daha, volim te Alma."

 

Poznati muzičar i njegova supruga su ovim povodom razmenili i poklone, pokazavši još jednom koliko dobro poznaju jedno drugoga.

 

Nastavak pročitajte na sledećoj strani

 

foto: Youtube Printscreen

Jala se pohvalio dresom koji mu je Alma poklonila, privukavši veliku pažnju svojih obožavatelja. Poznati muzičar je svojoj supruzi uzvratio poklonom koji ju je oduševio. Reč je o fenomenalnom buketu cveća koji je Almi zasigurno izmamio osmeh.

 

foto: Youtube Printscreen

 

Međutim, najlepši poklon stigao je od kume. Novopečeni mladenci su sa oduševljenjem otkrili set sa natpisom "Srećna godišnjica". Nema, šta kuma ih definitvno najbolje poznaje.

 

foto: Youtube Printscreen

 

makonda-tracker